Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ανάλυση του Promo (Σπόιλερς)
#1
Στο promo που δημοσίευσε το HBO στις 16 του προηγούμενου μήνα, είχαμε 4 δευτερόλεπτα από GoT... Τι είδαμε όμως σε αυτά τα 4 δευτερόλεπτα ;

http://www.youtube.com/watch?v=RHWBZbi9vl8#t=98

(Προσοχή, spoilers)

Στην πρώτη σκηνή μπορούμε να δούμε έναν ιππέα με ένα κοντάρι, να είναι ντυμένος με τα χρώματα του Μηρίν. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για τον Όζνακ Ζο Παλ, σε μια μάχη θανάτου απέναντι στον εκλεκτό της Ντάνυ (του δυνατού Μπέλουας στα βιβλία, αλλά το πιο πιθανόν, του νέου Νταάριο Ναχάρις στην σειρά).

Στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο, βλέπουμε τον Τύριον με χειροπέδες, και 2 φρουρούς να τον συνοδεύουν. Από ότι εικάζω, τον συνοδεύουν στο "δικαστήριο" που συστάθηκε για τον πιθανό φόνο του Βασιλιά Τζόφρυ, τον οποίο και βλέπουμε στην επόμενη σκηνή, να απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός γελωτοποιού στον επικείμενο γάμο του με την Μάργκαρυ..Επίσης στο βάθος βλέπουμε και την Σάνσα, η οποία μετά εμφανίζεται μπροστά σε κάποια πύλη, η οποία πολύ πιθανόν να ανήκει και στο Έυρι, να χαμογελάει με κάτι (προφανώς με κάτι που είχε να δει καιρό, με το χιόνι).

Τέλος, στην σκηνή που με ενθουσίασε περισσότερο από όλες, βλέπουμε έναν φρεσκοκουρεμένο Τζέιμι -με κάτι που φαίνεται να είναι ένα μεταλλικό δεξί χέρι !- στην κάμαρα του Άρχοντα Διοικητή, να διαβάζει το λευκό βιβλίο στο οποίο είναι σημειωμένος κάθε Λευκός αδερφός που πέρασε ποτέ από την Βασιλική Φρουρά ! Παρόλο που το τραπέζι δεν φαίνεται να είναι φτιαγμένο από γουέιργουντ, και το δωμάτιο να μην είναι λευκό, είναι μια πολύ σημαντική σκηνή την οποία ανυπομονώ να παρακολουθήσω...

Μέσα στον μήνα, ελπίζω να έχουμε ακόμα ένα βιντεάκι από το HBO, με κάποιες καινούργιες σκηνές, για να ανεβαίνει η αδρεναλίνη... Μην ξεχνάτε, σε λιγότερο από 3 μήνες, έχουμε 4η σεζόν !!!
Owner & Administrator
Reply
#2
Ουάου, αν δεν τα έγραφες δεν θα έπαιρνα τίποτα χαμπάρι... Ούτε ότι φοράει τα χρώματα του Μηρίν, ούτε ότι έχει μεταλλικό χέρι ο Τάιγουιν, ούτε ότι η Σάνσα μάλλον βρίσκετε σε χιόνι...

Άρα θα τα τρέξουν τα πράγματα σε αυτήν την σεζόν....
Reply
#3
Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
http://westeros.gr/index.php/component/k...of-thrones

Κυριακή βράδυ-Δευτέρα πρωί θα έχουμε πλέον ένα ωραίο τρέηλερ να αναλύσουμε και να μας κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει της 6ης Απριλίου!
Reply
#4
Πολύ καλή ανάλυση!

Η σκηνή της μονομαχιας πρέπει να είναι με τον πρωταθλητη της Meereen.

Στα βιβλία ο Jaime δεν ξυρίστηκε μετά την επιστροφή του, αλλά στην σειρά τον δείχνουν διαφορετικό.

Η Σανσα λογικα θα βλέπει το χιονι που πεφτει, θα φτιάξει το κάστρο, θα την φιλήσει ο LF, μετά η θεία της θα προσπαθήσει να την σκοτώσει.

Επίσης στα βιβλία ο Jaime επηρεάζεται από τον Criston Cole, στην νέα ιστορία που κυκλοφόρησε μαθαίνουμε περισσότερα για αυτόν. Αναρωτιέμαι εαν στην σειρά θα αναφερθούν εκτεταμένα στον Cole.

Κυκλοφόρησαν και άλλα βιντεάκια εντωμεταξύ,


Game Of Thrones IV - 1. Teaser

Εδώ βλέπουμε λίγα περισσότερα, η αρχή είναι σίγουρα ο Stannis να καίει κόσμο, και στο τέλος πρέπει να είναι η μάχη στο Τείχος. Στο 0.08 παιζει να ειναι ο Jon, που τον έστειλαν να διαπραγματευτεί με τον Mance. Στο 0.07 δεν έχω ιδέα ποιός μπορεί να είναι.

Εδώ βλέπουμε τον Τyrion να κλέβει την παράσταση
https://v.cdn.vine.co/r/videos/FC3460173...UpA.gReU2c

και εδώ βλέπουμε τον Oberyn επι το έργον, να μονομαχεί με τον Gregor, ίσως πρόκειται για την πιο πολυαναμενόμενη μονομαχια, περιμάνω να ακούσω τον Pascal να επαναλαμβάνει "You raped her, you killed her, you murdered her children"
https://v.cdn.vine.co/r/videos/778C94879...TVtLk43C_c

Εδώ, υποθέτω ότι η Νυχτερινη φρουρά αντιμετωπίζει τον Mance και τον στρατό του

https://v.cdn.vine.co/r/videos/778C94879...TVtLk43C_c

και η βασίλισσα της Meereen, Daenerys Targaryen
https://v.cdn.vine.co/r/videos/73B46675B...VumfdQhIZ8

Jon Snow vs Tormund
https://v.cdn.vine.co/r/videos/EDB8C34F8...8yxv2t.ZQ0

He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.
Reply
#5
1η σκηνή: O Στάννις να καίει κάποιους. No big deal...
2η σκηνή: Ο Πρωταθλητής του Μηρήν να επιτίθεται στον (νέο) Νταάριο Ναχάρις. 
3η σκηνή: Σκηνές από τον γάμο του Τζόφρυ.
4η σκηνή: Ο Τύριον να συνοδεύετε από φρουρούς στο "δικαστήριο".
5η σκηνή: Ο γίγαντας Μαγκ Μαρ Τουν Ντοχ Γουέγκ (Mag the Mighty) να προσπαθεί να ρίξει μια πόρτα, προφανώς στις πύλες κάτω από Το Τείχος.
6η σκηνή: Η μοναδική σκηνή που δεν μπορώ να εξηγήσω, τον καβαλάρη με την λευκή σημαία. Ίσως και να είναι ο Τζον που αναφέρει η Σιέρα, αν και δεν νομίζω να προχωρήσει τόσο πολύ ο 4ος κύκλος.
7η σκηνή: Σκηνές από τον γάμο του Τζόφρυ ξανά.
8η σκηνή: Η Άρυα, να κρατά στα χέρια της την βελόνα μετά από καιρό !
9η σκηνή: Καβαλάρηδες, στο χιόνι, με κάτι που φαίνεται να είναι ένα κίτρινο λάβαρο. Ίσως οι δυνάμεις του Στάννις που φτάνουν στο Τείχος, αλλά όπως είπα και για την 6η σκηνή, κάπως νωρίς μου φαίνεται.
10η σκηνή: Σκηνές από την μάχη στο Τείχος, μεταξύ Νυχτερινής Φρουράς & Αγρίων.
Owner & Administrator
Reply
#6
Kαι απο αυτο το τρειλερ καταλαβαινω οτι οσο παει γινομαι ολο και ποιο πολυ book purist.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)