[Spoilers] Οταν ολα τελειωσουν ποιοι θα ειναι επικεφαλης των Οικων ? - Printable Version +- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr) +-- Forum: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου [Asoiaf] (https://agameofthrones.gr/forum-5.html) +--- Forum: ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] (https://agameofthrones.gr/forum-32.html) +--- Thread: [Spoilers] Οταν ολα τελειωσουν ποιοι θα ειναι επικεφαλης των Οικων ? (/thread-760.html) Pages:
1
2
|
Απ: [Spoilers] Οταν ολα τελειωσουν ποιοι θα ειναι επικεφαλης των Οικων ? - Prousalis - 30-05-2016 Επειδή όλοι οι άντρες πρέπει να πεθάνουν φαντάζομαι πως στο βορρά θα κυβερνά η Σάνσα ή η Άρυα (φανταζομαι πως θα κολλουσε η Σανσα και ο Ευρι) στο Κινγκς Λαντινγκ η Νταινερις τους Ταιρελ η Μαρτζορι στις σιδηρούν νήσους η Γιαρα στο νοτο κάποιο απο τα φίδια ή η Aριαν. απο κει και περα υπάρχουν και δυο θυληκοι διαδοχοι μεγαλων οικων που στην σειρα εχουν πεθανει αλλα δε ξερουμε την μοιρα τους. πχ η Σηριν καηκε θυσιαστηκε ομως στα βιβλια ξερουμε οτι ο Στανις την οριζει διαδοχο και η Μιρσελα που ξερουμε πως καποιοι Μαρτελ θα θελαν να την οδηγησουν νωριτερα στον θρόνο. Απ: [Spoilers] Οταν ολα τελειωσουν ποιοι θα ειναι επικεφαλης των Οικων ? - Venier - 31-05-2016 Το σημαντικό ερώτημα είναι ποιοι οίκοι θα υπάρχουν στο τέλος. Απ: [Spoilers] Οταν ολα τελειωσουν ποιοι θα ειναι επικεφαλης των Οικων ? - WardenOfTheNorth1 - 31-05-2016 Stark:Jon Baratheon:Stannis Lannister:Tyrion Targaryen/Blackfyre:Aegon Martell:Arriane Greyjoy:Asha ή Euron Tyrell:Mace Arryn:Littlefinger(έστω να χειραγωγεί τον άρχοντα) Tully:κανείς Απ: [Spoilers] Οταν ολα τελειωσουν ποιοι θα ειναι επικεφαλης των Οικων ? - entro - 23-06-2016 Targaryen - Daenerys Stark - Sansa Lannister - Tyrion Baratheon - Κανένας Tyrell - Κανένας Martel - Κανένας Arryn - Κανένας Tully - Κανένας Greyjoy - Asha/Yara Μία ερώτηση που έχω είναι η εξής: Η γυναίκα νόμιμη διάδοχος μπορεί να φέρει το όνομα του οίκου της αλλά μπορεί και να το κληροδοτήσει στα παιδιά της ή όχι? Εάν δεν μπορεί τότε μάλλον οδεύουμε προς το τέλος όλων των μεγάλων οίκων. Απ: Απ: [Spoilers] Οταν ολα τελειωσουν ποιοι θα ειναι επικεφαλης των Οικων ? - Alyssane - 23-06-2016 (23-06-2016, 04:15 PM)entro link Wrote: Targaryen - DaenerysΝαι, φυσικά και μπορεί. Πώς νομίζεις ότι επιβίωσαν οι Μαρτέλ μέχρι στιγμής; Όχι μόνο στο Ντορν αλλά σε όλο το Γουέστερος απ όσο ξέρω. Απ: Απ: Απ: [Spoilers] Οταν ολα τελειωσουν ποιοι θα ειναι επικεφαλης των Οικων ? - entro - 24-06-2016 (23-06-2016, 06:01 PM)Αλυσάννη Ταργκάρυεν link Wrote: Ναι, φυσικά και μπορεί. Πώς νομίζεις ότι επιβίωσαν οι Μαρτέλ μέχρι στιγμής; Όχι μόνο στο Ντορν αλλά σε όλο το Γουέστερος απ όσο ξέρω. Όχι δεν μου ήταν ξεκάθαρο πως γίνεται η επιλογή ονόματος. π.χ. τα παιδιά της Elia Martell και του Rhaegar Targaryen πήραν το όνομα του πατέρα, το ίδιο και τα παιδιά του Ned, επίσης τα παιδιά της Cersei είναι/ήταν Baratheon. Thanks! Απ: Απ: Απ: Απ: [Spoilers] Οταν ολα τελειωσουν ποιοι θα ειναι επικεφαλης των Οικων ? - Alyssane - 24-06-2016 (24-06-2016, 01:35 PM)entro link Wrote: [quote author=Αλυσάννη Ταργκάρυεν link=topic=10617.msg21234#msg21234 date=1466704881] Όχι δεν μου ήταν ξεκάθαρο πως γίνεται η επιλογή ονόματος. π.χ. τα παιδιά της Elia Martell και του Rhaegar Targaryen πήραν το όνομα του πατέρα, το ίδιο και τα παιδιά του Ned, επίσης τα παιδιά της Cersei είναι/ήταν Baratheon. Thanks! [/quote] Ο Ντόραν κληρονόμησε το Ντορν από τη μητέρα του, η οποία, εκτός αν παντρεύτηκε κάποιον ξάδερφό της (το οποίο είναι πιθανό εδώ που τα λέμε), έδωσε το όνομά της στα παιδιά της. Τα παιδιά της Έλια πήραν το όνομα Ταργκάρυεν γιατί η Έλια δεν ήταν η Αρχόντισσα του Οίκου Μαρτέλ που θα παρέδιδε το Ντορν στους απογόνους της. |