Game Of Thrones - Greek Community
Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - Printable Version

+- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr)
+-- Forum: Game of Thrones [HBO] (https://agameofthrones.gr/forum-4.html)
+--- Forum: Τηλεοπτική Μεταφορά (https://agameofthrones.gr/forum-16.html)
+--- Thread: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? (/thread-812.html)

Pages: 1 2

Απ: Απ: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - summer - 17-05-2016

(17-05-2016, 12:59 PM)Muaddib link Wrote: Τόρμουντ-Μπριεν και για μενα
αλλά και ο Εντ οταν καταλαβαίνει οτι παιζει επιτόπιο νταραβερι
εχει τη φατσα ¨"το δαμε κι αυτό"
[Image: FQZNW24.jpg]

χαχαχα...μήπως προσπαθούσε να μπει και αυτός στο παιχνίδι; ξέρεις βρε παιδί μου δηλώσεις, παιχνιδάκια, ματάκια...

ο καθένας με τον τρόπο του... (rofl) (rofl) (rofl)

Απ: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - jermn - 17-05-2016

[member=2032]SANDOR CLEGANE[/member]  το παιδί θα συναγωνίζεται επάξια την σωματική διάπλαση Clegane.  (hi)
Ίσως με το γίγαντα φέρνει περισσότερο στον μισητό αδελφό Clegane :-P

Απ: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - jons spearwife - 17-05-2016

H Βrienne εχει τον Vikingομαγνιτη? Μονο Vikings την γουσταρουν? Οκ τωρα μενει να της την πεσει και ο Kasper και κατεβαζουμε τριπλη.

Απ: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - SANDOR CLEGANE - 17-05-2016

Βέβαια η ηθοποιός της Μπριέν  δεν είναι άσχημη,  αν θέλει και την θέλουν  μπορεί να γίνει κουκλάρα, απλώς είναι γιγαντόσωμη.
Στα βιβλία, απ' τις περιγρσφές δεν "βλέπεται" ,  που κι εκεί αν ήθελε θα μπορούσε ...
Συνεχίζω το "εκτός τόπικ" και σταματώ: ο τίτλος του επεισοδίου θα μπορούσε να ονομάζεται  "the idillium" ( μην ψάχνετε στο λεξικό τι σημαίνει      =  το ειδύλλιο )

Απ: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - Alyssane - 17-05-2016

Ψήφισα Τζον-Σάνσα! Τι γλυκό!  (happy)

Απ: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - Venier - 18-05-2016

Τζον-Σάνσα! Πολύ γλυκιά σκηνή!

Η φάτσα του Τόρμουντ! (rofl) (rofl) (rofl)
Μου θύμισε καρικατούρα μπήχτη σε ελληνική ταινία του '80. Η Μπριέν το πολύ πολύ να νόμισε ότι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα, μπορεί να τον θεώρησε και απειλή, δεν ξέρω! (rofl)

Απ: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - Σιέρα - 18-05-2016

15 ψηφοφόροι μέχρι στιγμής και μόνο δύο επέλεξαν τον πόλεμο Κοιλάδας-Βορρά
ΑΛΛΑ

το ειδύλλιο Τόρμουντ-Μπριέν έρχεται δεύτερο σε προτιμήσεις!

Show Content

Απ: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - atropos - 18-05-2016

Εγώ να πω ότι μου άρεσε και η σκηνή του Σπουργίτη με τη Μάρτζορυ.

Ήταν μια φαινομενικά βαρετή σκηνή, αλλά το πλάνο με το αργό zoom στο πρόσωπο του όταν της έλεγε την ιστορία του ήταν εξαιρετικό (ως ηθοποιία και σκηνοθεσία).

Απ: Απ: Ποια σκηνή από το Βιβλίο του Ξένου σας άρεσε πιο πολύ? - Venier - 18-05-2016

(18-05-2016, 06:03 AM)Σιέρα link Wrote: 15 ψηφοφόροι μέχρι στιγμής και μόνο δύο επέλεξαν τον πόλεμο Κοιλάδας-Βορρά
ΑΛΛΑ

το ειδύλλιο Τόρμουντ-Μπριέν έρχεται δεύτερο σε προτιμήσεις!

Show Content

Δεν έπρεπε να το διαβάσω αυτό το σπόιλερ, δεν έπρεπε!!!!!!!!!! ;(
[member=157]Σιέρα[/member] πού το ξέρουμε; ή είναι απλή υπόθεση;