Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - Printable Version +- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr) +-- Forum: Game of Thrones [HBO] (https://agameofthrones.gr/forum-4.html) +--- Forum: Τηλεοπτική Μεταφορά (https://agameofthrones.gr/forum-16.html) +--- Thread: Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! (/thread-319.html) |
Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - georgia stark - 21-05-2013 Πιστευω οτι η Cersei δεν απειλησε την Margaery τοσο για ολους τους Lannister,οσο για το γιο της,τον Joffrey,το οποιο θα παντρευτει η Margaery αλλα λογικα ειναι και εκνευρισμενη με την αποφαση-διαταγη του πατερα της να παντρευτει η Cersei τον Loras.Παντως το Rains of Castamere ειναι πολυ ωραιο τραγουδι,με τρομερη μουσικη Ειμαστε σιγουροι οτι στο επομενο επεισοδιο θα υπαρχει το τραγουδι εκει που πρεπει να υπαρχει?Μπορει το επεισοδιο να λεγεται ετσι,αλλα νομιζω οτι ειναι λιγακι νωρις.Εχω διαβασει εκεινα τα chapter του βιβλιου σχετικα με αυτο που εννοω και νομιζω οτι ειναι λιγακι νωρις :/ (μη κανουμε και spoil) Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - alie kladis - 21-05-2013 Quote:Πιστευω οτι η Cersei δεν απειλησε την Margaery τοσο για ολους τους Lannister,οσο για το γιο της,τον Joffrey,το οποιο θα παντρευτει η Margaery αλλα λογικα ειναι και εκνευρισμενη με την αποφαση-διαταγη του πατερα της να παντρευτει η Cersei τον Loras.Παντως το Rains of Castamere ειναι πολυ ωραιο τραγουδι,με τρομερη μουσικη Ειμαστε σιγουροι οτι στο επομενο επεισοδιο θα υπαρχει το τραγουδι εκει που πρεπει να υπαρχει?Μπορει το επεισοδιο να λεγεται ετσι,αλλα νομιζω οτι ειναι λιγακι νωρις.Εχω διαβασει εκεινα τα chapter του βιβλιου σχετικα με αυτο που εννοω και νομιζω οτι ειναι λιγακι νωρις :/ (μη κανουμε και spoil) Είναι όντως νωρίς, αν όμως δεν το βάλουν δεν θα υπάρξει κορύφωση στον τρίκο κύκλο της σεζόν! Πρέπει να είναι γιατί παραδοσιακά το game of thrones μας επιφυλάσσει το κορυφαίο επεισόδιο για το ένατο επεισόδιο! Στην πρώτη σεζόν ήταν ο αποκεφαλισμός του Νεντ, στην δεύτερη σεζόν ήταν η μάχη στον κόλπο του Μαυροπόταμου και στην τρίτη αναγκαστικά θα είναι ... αυτό που θα είναι Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - georgia stark - 21-05-2013 Δυστυχως για μενα θα ειναι αυτο που δε θελω να ειναι :p Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - atropos - 21-05-2013 Κάπου εδώ να ξαναπούμε ότι το τραγούδι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ ωραίο.. Τόσο καλή μελοποίηση ούτε ο Μάρτιν δε θα φανταζόταν γράφοντας το! Και ειδικά συνδιάζοντας το με ένα τέτοιο επεισόδιο, μιλάμε για τρομερό συνδιασμό συναισθημάτων. Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - alie kladis - 21-05-2013 Quote:Δυστυχως για μενα θα ειναι αυτο που δε θελω να ειναι :p Ναι, δεν νομίζω να σου αρέσει το επεισόδιο Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - aigiotis80 - 21-05-2013 Στο χθεσινό επεισόδιο η Μελισάντρα έδωσε στο Στάνις κάτι ζωύφια που είχαν είχαν πιεί το αίμα του Τζέντρι. Τα ονόματα που τους έδωσε νομίζω οτι μόνο τυχαία δεν είναι . Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - lord petyr baelish - 21-05-2013 Quote:εμενα θα ειναι το αγαπημενο μου 8-)\"Georgia Stark\":1j6wbhrl Wrote:Δυστυχως για μενα θα ειναι αυτο που δε θελω να ειναι :p Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - lord petyr baelish - 21-05-2013 Quote:Στο χθεσινό επεισόδιο η Μελισάντρα έδωσε στο Στάνις κάτι ζωύφια που είχαν είχαν πιεί το αίμα του Τζέντρι. Τα ονόματα που τους έδωσε νομίζω οτι μόνο τυχαία δεν είναι .αυτοι ειναι οι σφετεριστες του θρονου του Stannis Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - alie kladis - 21-05-2013 Quote:\"Alie Kladis\":37occyqq Wrote:εμενα θα ειναι το αγαπημενο μου 8-)\"Georgia Stark\":37occyqq Wrote:Δυστυχως για μενα θα ειναι αυτο που δε θελω να ειναι :p Ναι, και εγώ δεν τον πολυσυμπαθούσα αλλά... όχι και το αγαπημένο μου Πραγματα που δεν εχoυμε κατανοησει στη σειρα! - lord petyr baelish - 21-05-2013 απλα μισω τους Σταρκ. |