Game Of Thrones - Greek Community
Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - Printable Version

+- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr)
+-- Forum: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου [Asoiaf] (https://agameofthrones.gr/forum-5.html)
+--- Forum: ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] (https://agameofthrones.gr/forum-32.html)
+--- Thread: Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? (/thread-71.html)

Pages: 1 2 3

Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - alie kladis - 05-04-2013

Έχω αλλά μου βάζεις δύσκολα!!! Πφφφ σε δοκιμασίες με βάζεις βραδυάτικα!

Απ: Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - Prousalis - 10-08-2015

Ηouse Stark of Winderfell
House Baratheon of Dragonstone

House Seaworth of Cape Wrath
House Dayne of High Hermitage (Darkstar)
House Umber

Απ: Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - nirne - 10-08-2015

Οίκος Ταργκάρυεν
Οίκος Σταρκ
Οίκος Μαρτέλ

Οίκος Ντέυν του Στάρφωλ
Οίκος Βελάρυον
Οίκος Μπλάκφαϊρ

Απ: Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - SANDOR CLEGANE - 10-08-2015

Ξεκινώ:
- Μπόλτον
- Φρέυ
(πλάκα κάνω)

- Σταρκ
- Λάννιστερ
- Μάντερλυ
- Μαρτέλ

κι από μικρούς :
- Μόρμοντ
- Άμπερ
- Όουκχαρτ (μόνο λόγω του Άρυς,
  άρα και λόγω Σάντορ θα έπρεπε και Κλεγκέιν,  αλλά θα πρέπει πρώτα να "καθαριστεί" )
- Σήγουορθ (λογαριάζεται ως Οίκος; !! )

Απ: Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - nirne - 10-08-2015

Sandor, ο Οίκος Μάντερλυ είναι μικρότερος οίκος, ορκισμένος στο Γουίντερφελ.
Όσο για τους Σήγουορθ, ναι, και βέβαια αποτελούν οίκο απ' όσο γνωρίζω.

Απ: Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - SANDOR CLEGANE - 10-08-2015

Quote: Όσο για τους Σήγουορθ, ναι, και βέβαια αποτελούν οίκο απ' όσο γνωρίζω.
Ναι,  τους έχει ως Οίκο  στο Wiki,  αλλά ο αρχηγός (Ντέιβος)  σχεδόν (μπορεί και καθόλου * )
δεν έχει πατήσει στο σπίτι του τα δε παιδιά του,  πόσα του απόμειναν; 2; κι αυτά  είναι μακριά με Στάνις και Μελ,  μπορεί κάποιο  να έχει απομείνει  στο Ντραγκονστόουν ή ... δεν είμαι σίγουρος.

*  Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά κι ακριβώς τα λόγια του Ντέιβος,  νομίζω ότι τα έγραψε στη φυλακή, αλλά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.  Ήταν περίπου :
" Δεν ήμουν καλός λαθρέμπορος (; ) , αλλά ήμουν καλυτερος από ιππότης (; ),  που ήμουν καλύτερος από "Χέρι",  που ήμουν πολύ καλύτερος από σύζυγος (ίσως έχει αναφέρει και "πατέρας" )  "  και μετά ζητάει ζητάει (; ) συγνώμη απ' τη γυναίκα του.

Απ: Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - phoenix - 11-08-2015

Οίκος Μαρτέλ

Οίκος Ντέυν
Οίκος Μάντερλυ

Απ: Απ: Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - jons spearwife - 11-08-2015

(10-08-2015, 09:21 PM)SANDOR CLEGANE link Wrote: - Φρέυ
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να μισούμε ολους τους Frey. Για μενα οι Bracken ειναι πολυ χειρότεροι.

(10-08-2015, 09:41 PM)SANDOR CLEGANE link Wrote:
Quote: Όσο για τους Σήγουορθ, ναι, και βέβαια αποτελούν οίκο απ' όσο γνωρίζω.
Ναι,  τους έχει ως Οίκο  στο Wiki,  αλλά ο αρχηγός (Ντέιβος)  σχεδόν (μπορεί και καθόλου * )
δεν έχει πατήσει στο σπίτι του τα δε παιδιά του,  πόσα του απόμειναν; 2; κι αυτά  είναι μακριά με Στάνις και Μελ,  μπορεί κάποιο  να έχει απομείνει  στο Ντραγκονστόουν ή ... δεν είμαι σίγουρος.

*  Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά κι ακριβώς τα λόγια του Ντέιβος,  νομίζω ότι τα έγραψε στη φυλακή, αλλά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.  Ήταν περίπου :
" Δεν ήμουν καλός λαθρέμπορος (; ) , αλλά ήμουν καλυτερος από ιππότης (; ),  που ήμουν καλύτερος από "Χέρι",  που ήμουν πολύ καλύτερος από σύζυγος (ίσως έχει αναφέρει και "πατέρας" )  "  και μετά ζητάει ζητάει (; ) συγνώμη απ' τη γυναίκα του.
Του εχουν μεινει 3 παιδιά. O Devan ειναι με την Mel και οι Stannis και Steffon με την Marya στο Cape Wrath. Ζητάει συγνώμη απο την γυναίκα του επειδη δεν της ηταν πιστος.