Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - Printable Version +- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr) +-- Forum: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου [Asoiaf] (https://agameofthrones.gr/forum-5.html) +--- Forum: ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] (https://agameofthrones.gr/forum-32.html) +--- Thread: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] (/thread-500.html) |
Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - melisandre - 06-04-2014 Το αγαπημένο μου παιχνίδι ! Πάμε στις 50 απαντήσεις να βρούμε τον καλύτερο πολεμιστή του Westeros & του Essos ! Ξεκινάω λοιπόν με μια απλή μάχη. Τζέντρυ vs Υπέροχος Εντ ! Απ: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - alexandra tyrell - 06-04-2014 Δυσκολη μαχη. Ο Τζεντρυ ειναι υιός του μεγα Ρομπερτ. Ο δε Εντ, εκτος του οτι τον συμπαθω πολυ, ειναι αδερφος της Νυχτερινης Φρουρας... εχουμε λοιπον εμπειρια vs ωμη δυναμη... επιλεγω την εμπειρια ! Νικητης ο Dolorous Edd Επομενη μαχη-> Υπεροχος Εντ vs Γιανος Σλυντ :| Απ: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - craven - 06-04-2014 Αίσχος, διάλεξες έναν χωρικό πάνω από έναν Baratheon !!! χαχααχ Λοιπόν, νικητής ο Σλυντ, μην ξεχνάμε ότι ήταν και Διοικητής της φρουράς της πόλης του Κινγκς Λάντιγκ.. Και για να ειναι ισοβαθμες οι μαχες, Διοικητής vs Διοικητή. Γιάνος Σλυντ vs Τζεορ Μόρμοντ !!!! υγ Ο Διοικητής Μορμοντ οχι 30αρης και τούμπανο, αλλα οπως τον γνωρισαμε στα βιβλια. μεγαλο σε ηλικια... Απ: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - alexandra tyrell - 06-04-2014 *έναν χωρικό πάνω από έναν μισό Baratheon μισό γιο πόρνης Νικητής ο Γιάνος Σλυντ λοιπόν ξανά. Ο Μόρμοντ πέθανε πολύ εύκολα πάνω στην αναμπουμπούλα, δεν νομίζω να δυσκολευόταν πολύ ο Σλυντ να τον καθαρίσει, τέτοια νυφίτσα που είναι... Τώρα όμως ο Τζόρα Μόρμοντ θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα μου... Next Battle: Γιάνος Σλυντ vs Τζόρα Μόρμοντ Απ: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - Queen - 06-04-2014 χαχαχααχχαχα μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι !! Λοιπόν νικητής, στο πολύ χαλαρό, ο Σερ Τζόρα. Δεν πιάνει μια το σκουλίκι ο Σλυντ μπροστά του.. Και πάμε να βάλουμε μια πιο δύσκολη μάχη, να ανεβάσουμε και λίγο το επίπεδο... Εραστής vs Wanna be Εραστής Νταάριο Ναχάρις vs Σερ Τζόρα Μόρμοντ Απ: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - lacoste - 06-04-2014 Μας βγάζεις τον Σερ Τζόρα πολύ γρήγορα εκτός παιχνιδιού κοπελιά :p Εννοείτε πως θα κέρδιζε ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ DAARIO NAHARIS. Ακόμα και Σερ Τζορα vs το μουστάκι του Νταάριο να μου έλεγες, ο νικητής θα είχε μπλε χρώμα (if you know what i mean !!) Για πάμε μια super duper battle, στον ίδιο τόνο με το προηγούμενο μήνυμα... Lover vs Ex-lover Νταάριο Ναχάρις vs Καλ Ντρόγκο ! DEATH BATTLE !!! Απ: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - Queen - 06-04-2014 O Khal Drogo φυσικά ! Το ότι τον σκότωσε η Μίρι Μαζ Ντουρ με μαγεία δεν σημαίνει πως θα μπορούσε να τον σκοτώσει ο καθένας... Khal Drogo vs Γκριζοσκώληκας !!! Απ: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - no one - 06-04-2014 Khal Drogo άνετα. Khal Drogo vs Ser Barristan Selmy. Απ: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - Tywin Lannister - 06-04-2014 Ser Barristan Selmy, με το ένα χέρι δεμένο στην πλάτη 8) Πρώην και νυν Άρχοντες Διοικητές της Βασιλικής Φρουράς... Ser Barristan Selmy vs Ser Jaime Lannister Απ: Παιχνίδι: Ο καλύτερος πολεμιστής [Vol.4] - dancer_of_braavos - 06-04-2014 (06-04-2014, 02:47 PM)Tywin Lannister link Wrote: Ser Barristan Selmy, με το ένα χέρι δεμένο στην πλάτη 8) Άσος από ημίχρονο. Λοιπόν... Ser Barristan Selmy vs Ser Bronn of the Blackwater Bay :p |