Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει - Printable Version +- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr) +-- Forum: Γενική Συζήτηση (https://agameofthrones.gr/forum-6.html) +--- Forum: Γενική Συζήτηση (https://agameofthrones.gr/forum-41.html) +--- Thread: Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει (/thread-801.html) |
Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει - SANDOR CLEGANE - 06-05-2016 Τελικά το να μπει ένας τίτλος είναι πολύ δύσκολο και δε θα πω ότι είμαι ευχαριστημένος από αυτόν που έβαλα , αλλά σε μισή σειρά περιγράφει το θέμα. Έψαχνα να βρω "φωτο" από "Τάφρο του Κέιλιν" και βρήκα μια που άρεσε και την έκανα φόντο στον η/υ μου : (τώρα αν είναι όντως η Τάφρος δεν είμαι 100% , πάντως η διπλανή εικόνα ήταν) αμέσως πριν είχα όπως και παλιότερα το "Λάνινσπορτ" : (βασικά εδώ με "τρελαίνει" το φως του ήλιου ... ) για μικρό διάστημα (χωρίς σχόλια η παρουσίαση-όνομα) : μια που μου άρεσε πολύ "Τζέιμι Λάνιστερ" : και η πιο αγαπημένη " Σαμ και Μέιστερ Αίμον" : ΥΓ: η αλήθεια είναι ότι είχα την εντύπωση ότι είχα πιο πολλά θέματα από το GoT , απ' το οποίο θέμα οι φωτο είναι πλέον άπειρες ... τα μολύβια των σχεδιαστών-ζωγράφων έχουν πάρει φωτιά ! Απ: Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει - nirne - 06-05-2016 Για πολύ καιρό είχα αυτήν: Μετά το δέκατο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου είχα για λίγο καιρό αυτήν: Έπειτα έβαλα για ένα φεγγάρι αυτήν: Και μετά αυτήν: Αυτή που έχω τώρα είναι άσχετη από το GoT οπότε δεν την ποστάρω. Απ: Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει - SANDOR CLEGANE - 06-05-2016 Η τελευταία είναι άπαιχτη!! (την αποθήκευσα) Όσο για την πρώτη , την οποία είχες για πολύ καιρό ως εικονίδιο-άβαταρ , νόμιζα πάντα ότι ήταν γυναίκα !! (σόρυ δεν εμβάθυνα την ματιά μου ) και η τρίτη είναι πολύ δυνατή ως προς το πρόσωπο-στάση του δράκου. Η δεύτερη, μου θύμισε ... τη θρησκευτική γιορτή που είχαμε πρόσφατα (φαντάστηκα τον ηθοποιό του Τζον να παίζει στα πάθη του Χριστού - το εννοώ , βάσει εικόνας στη φωτο ) ΥΓ: ο σχολιασμός ήταν εντελώς αυθόρμητος Απ: Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει - nirne - 06-05-2016 Συμφωνώ σε όλα όσα είπες (εκτός βέβαια από το ότι ο Ραίγκαρ μοιάζει με γυναίκα ) και κυρίως συμφωνώ με το ότι εδώ ο Τζον μοιάζει με Χριστό με τον "σταυρό" από πίσω του. Το είχα προσέξει κι εγώ. Θεωρώ ότι ήταν ηθελημένο από την πλευρά του καλλιτέχνη. Απ: Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει - SANDOR CLEGANE - 30-10-2016 Ίσως να την ξεχασα να την αναφέρω στο πρώτο μου μνμ (δηλ στο παρελθόν μπορεί να την είχα ξαναβάλει) , αλλά σήμερα κοσμεί το φόντο στον Η/Υ μου: ΥΓ: Ως Κληγκέιν είμαι Λάνιστερ, ε;! Απ: Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει - K. - 31-10-2016 Έχω αλλάξει αρκετά η αλήθεια είναι... Αγαπημένο αυτό: Άλλο που είχα ήταν με έναν ήρωα που σε άλλους δεν αρέσει, εμένα όμως πολύ: Και αυτό πυο φιλοξενήθηκε περισσότερο στην οθόνη μου είναι αυτό: Απ: Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει - odykal - 01-11-2016 Αναλογιζόμενος τις φωτογραφίες/εικόνες που έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια στον υπολογιστή μου ως φόντο, συνειδητοποίησα πως μέχρι στιγμής έχω βάλει μόνο μία (!) που σχετίζεται με το Asoiaf/GoT . Παλαιότερα αποτελούσε και το εικονίδιό μου στο φόρουμ: Απ: Φόντο Η/Υ από GoT , τι έχουμε βάλει - SANDOR CLEGANE - 31-08-2017 Σήμερα 31 8 17, τελευταία μέρα του καλοκαιριού, η διάθεση όχι και τόσο καλή, αλλά είχε έρθει η ώρα να φύγει απ' την οθόνη μου αυτή που με συντρόφεψε όλο το καλοκαίρι: Και δεν έψαξα σχεδόν καθόλου παρά με ένα κλικ σε φάκελλο αρχείων και κατευθείαν δοκίμασα και έμεινε : Γεμίζει υπέροχα όλη την οθόνη. Την είχα δοκιμάσει πριν λίγο διάστημα για άβαταρ αλλά απέτυχε ... Και ξαναβλέποντας την εικόνα, λες να μας βγει κι ο Σάντορ Φύλακας του Βορρά ως σύζυγος της Σάνσα ; (και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα ...) |