Threads: 1
Likes Given: 0
Show Content
SpoilerΝομίζω ότι το παραέκανα με το μουσικό άνοιγμα (ξέφυγε το ένα άκρο αναφέροντας Πάολα αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει έστω και μια φορά που όλοι έχουμε πάει σε μπουζουκτσίδικο-σκυλάδικο). Μάλλον η [member=194]nirne[/member] ανέφερε το σωστό ρήμα "ανέχομαι". Αν είναι καλή η παρέα διασκεδάζεις ακόμα και με εμένα να τραγουδάω στο μπάνιο (giggle)
Κρατάω απο τα βιντεάκια τα ονειρικό της Julee Cruise. Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με την φωτογραφία του νυχτερινού ουρανού! Αλλά που χρόνος! [member=2032]SANDOR CLEGANE[/member] μύρισε καλοκαίρι το βιντεάκι που ανέβασες!!!
Εγώ σήμερα θα τιμήσω τις πάτριες παραγωγές και τις Βαλκανικές επιρροές. Συνεπώς 15 50 και Θεός αν είναι, μια πιο ροκ εκτέλεση του τραγουδιού που ερμήνευσε η Χάρις Αλεξίου σε μουσική Goran Bregovic.
https://www.youtube.com/watch?v=ZpcdkVm3Bxw
“Your words will disappear. Your house will disappear. Your name will disappear. All memory of you will disappear.” The revenge of Sansa Stark.
"The last thing you're ever going to see is a Stark smiling down at you as you die." "Winter came for House Frey". The revenge of Arya Stark.
Show Content
SpoilerΔιάθεση χαρούμενη και ζωηρή! Ακούστε τι θυμήθηκα απόψε!
https://youtu.be/CzemZYrk3AA
Fear cuts deeper than swords
Threads: 28
29-07-2016, 09:01 AM
(This post was last modified: 29-07-2016, 09:32 AM by SANDOR CLEGANE.)
Show Content
Spoiler Uriah Heep ένα απ' τα αγαπημένα μου χαρντ ροκ συγκροτήματα, είχα σκοπό να βάλω πχ το Easy Livin (σίγουρα αργότερα), αλλά τι να πρωτοβάλω!! αλλά με David Byron (τον παλιό τραγουδιστή) .
Χθες επειδή είχα και μια βολτούλα με τ' αμάξι σκεφτόμουν στα σίγουρα , για σήμερα, να βάλω JJ Cale, στη συνέχεια στο σπίτι συνέχισα με Τάνια Τσανακλίδου ( !! ) και Γαλάνη από Ζυγό , και σκεφτόμουν να έβαζα για δεύτερη φορά σε μια μέρα τραγούδι, αλλά κρατήθηκα κι είπα θα το βάλω σήμερα.
Τελικά με "κέρδισε" ο Βασίλης Καζούλης. Εδώ και πολύ ώρα τον ακούω και με μαγεύει η φωνή του, φυσικά όλους τους στίχους τους πιάνω καθαρά, αλλά αν είναι να τραγουδήσω κι εγώ μαζί λέω πολλές φορές άλλες λέξεις !! (τόσο εύκολα συγκρατώ ... )
Πριν από λίγο δημιουργήθηκε μια μουσική πανδαισία στο δωμάτιο του σαλονιού μου μετά από μια φαεινή μου ιδέα. Αρχικά εβαλα (αφού έψαξα αρκετά για καλό βιντεάκι στο y-tube στο λαπτοπ) ταυτόχρονα Στερεοφωνικό cd και Λάπτοπ και στη συνέχεια με τη βοήθεια της "μικρής" μου συγχρονιστήκαμε και με TV ... έγινε μουσικός χαμός!!! πραγματικά ηχητική απόλαυση και νόμιζες ότι από παντού άκουγες το ίδιο τραγούδι ! Τέλειο (δεν το έχω ξανακάνει, αλλά θα γίνει σίγουρα κι άλλη φορά)
Το τραγούδι αυτό το πρωτοάκουγα όταν ήμουν σε μια άλλη εργασία πολύ παλιά από ένα μικρό ραδιοφωνάκι και ανυπομονούσα πότε θα το ξαναβαλει ...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ - ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΣ :
τροπ/ση:
βλέποντας πιο "καθαρά" το βίντεο μου δημιουργήθηκαν μερικές απορίες:
- Οι Άγγελοι έχουν στήθια;
- "Νυχτικό" λένε το-τα λουλούδια;
- Αυτός που έφτιαξε το βίντεο ήταν "Σταρκ" ; γιατί κλείνει με 'ανταρόλυκο" (λύκο)
Τελικά τις δυο πρώτες απορίες μου τις έλυσε η γυναίκα μου (χρειάζεται δίπλα σου πάντα να έχεις μυαλό θηλυκό ) :
- " Άγγελος της Γης" , οπότε είναι γήινος Άγγελος
- (αχ, πώς το είπε; ... ) είναι "περιβολή νυχτός" και στη συνέχεια (λόγω λουλουδιών) "νύφη που φωτογραφίζεται" ,
κι εγώ : "δηλ. ο φωτογράφος την είδε πρώτη;!! ... "
- "Σταρκ" , η απάντηση αιωρείται ...
https://youtu.be/yvjKNwHcA-s
A hound will die for you
but never lie to you
Threads: 148
Likes Given: 2
29-07-2016, 10:00 AM
(This post was last modified: 29-07-2016, 10:03 AM by nirne.)
Show Content
SpoilerΣήμερα βάλατε δύο λατρεμένα μου τραγούδια.
Το Αν Ήσουν Άγγελος μου θυμίζει τα φοιτητικά μου χρόνια, όταν το Ρέθυμνο είχε γεμίσει με μπαράκια που έπαιζαν μόνο έντεχνο, είχαν "ατμοσφαιρική" διακόσμηση και περνούσαμε ολόκληρες νύχτες εκεί μέσα! Νοσταλγία!
Το δε Sympathy των Uriah Heep είναι από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια και είχα πολύ καιρό να το ακούσω, οπότε ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! (παρεμπιπτόντως λατρεεεεεεύω τη φωνή του τραγουδιστή!!!!)
Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί είχα κάποια ευχάριστα νέα μετά από σειρά δυσάρεστων τον τελευταίο καιρό, οπότε δεν έχει μελαγχολία. Διάλεξα λοιπόν ένα τραγούδι από το ένα από τα δύο πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα και το αφιερώνω σε όλους σας!
https://www.youtube.com/watch?v=TWydh_-lwBU
Mμ δεν ήξερα που να το βάλω αλλά μιας και σήμερα το mood μου είναι να βλέπω videakia GOT να σας συστήσω ένα (κυρίως για τους fans του John) αλλά όχι μόνο μιας και που συνοψίζει όλη την ιστορία του σε λίγα λεπτά. Δεν ξέρω αν η HBO θα το έκανε καλύτερα, αλλά το video είναι μία υπερβολικά καλό με παραλληλισμούς υπέροχους.
https://www.youtube.com/watch?v=nA_aOCU47Ss
Show Content
SpoilerΣήμερα το mood εκφράζεται με Snow Patrol και Chasing Cars. Κυριακή απόγευμα μια μέρα πριν το αυριανό πρωινό εργασιακό ξύπνημα, με φίλους και συγγενείς να φεύγουν για διακοπές ή λόγω της γενικού κλίματος μετανάστευσης (δύσκολο να βλέπει φίλους και συγγενείς που έχουν μεταναστεύσει για μια εβδομάδα στα γρήγορα μέσα στις διακοπές τους). Τέλος πάντων. ΕΛπίζω η διάθεση να ανέβει μέσα στην εβδομάδα!!!
Αλλά και οι στίχοι έχουν αρκετά ωραίο νόημα με το αγαπημένο μου "Forget what we're told, Before we get too old"
https://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w
Show Content
Spoiler
PS1. Μου επιτρέπετε να ξεφύγω λίγο του κανόνα για τα + σε αυτό το θρέντ και να βάλλω ένα στο ποστ του [member=3005]summer[/member] ! Μου άρεσε πολύ το βιντεακί και αυτό το "A dragon raised by the wolves".
PS2. Nightwish ένα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα σε αυτό το είδος μουσικής. Προτιμούσα την φωνή της Tarja αν και δεν έχω επαφή με την σόλο δουλειά της!
“Your words will disappear. Your house will disappear. Your name will disappear. All memory of you will disappear.” The revenge of Sansa Stark.
"The last thing you're ever going to see is a Stark smiling down at you as you die." "Winter came for House Frey". The revenge of Arya Stark.
Threads: 148
Likes Given: 2
31-07-2016, 03:58 PM
(This post was last modified: 31-07-2016, 04:01 PM by nirne.)
Show Content
SpoilerΣήμερα το μεσημέρι ακούγοντας άλλα πράγματα, πέτυχα το παρακάτω κομμάτι - αριστούργημα κι από εκείνη την ώρα παίζει μέσα στο μυαλό μου συνέχεια. Δεν με χαλάει καθόλου, μα το Θεό! Μερικά τραγούδια πραγματικά "δεν υπάρχουν"!
https://www.youtube.com/watch?v=Dt1jMWVvcqg
Show Content
Spoiler[member=3086]Aslan[/member] , Nightwish ΜΟΝΟ με Tarja Turunen! (inlove)
Προσωπικά παρακολουθώ τη σόλο καριέρα της και έχω να πω το εξής: τόσο η Τάρια χωρίς τους Νάιτγουις όσο και οι Νάιτγουις χωρίς την Τάρια δεν έχουν καμιά σχέση μ' αυτό που ήταν όταν ήταν μαζί! Οι Νάιτγουις έγραφαν την υπέροχη μουσική και η Τάρια της έδινε τη μαγεία!
Show Content
SpoilerΜε τέτοια ζέστη σήμερα το mood είναι ανάλογο!!
https://www.youtube.com/watch?v=XXiu4KR14iI
01-08-2016, 05:54 PM
(This post was last modified: 01-08-2016, 05:58 PM by SANDOR CLEGANE.)
Show Content
Spoiler Καλώς ξαναβρήκα την παρέα! "Ελλειψα" ένα τριήμερο σε ταξιδάκι και μόλις I'm back. Στο αμάξι έπαιζε από Barry White
μέχρι διάφορα δικών μου επιλογών και αυτό που κυριαρχεί τώρα στο μυαλό και διάθεσή μου είναι το " Lullaby" από Cure, ημιχαλαρωτικό κι ίσως lullaby γιατί είμαι και λίγο "ψόφιος" .
Το Snow Patrol - Chasing Cars δεν το ήξερα και μου άρεσε ιδιαίτερα.
Madredeus μπορώ να ακούω όλη την ημέρα . Το " O Pastor" το έχω ακούσει σχεδόν διπλασιες φορές απ' τις εκατοντάδες φορές που έχω ακούσει (κυρίως) το Best of cd τους. Είτε είσαι ερωτευμένος είτε όχι ο έρωτας που δίνουν στη μελωδία τους σε μαγεύει. Κι όπως είπα στο δεύτερο τραγούδι που έβαλα
Show Content
Spoiler
δεν ήξερα το "πώς" στα βιντεό τους κι εκεί εντυπωσιάστηκα .,,
Το "Summerwine" το είχα στα υπόψιν μου, αλλά όχι ακόμη ως απ' τις πρώτες επιλογές μου.
Να μην πολυλογώ, The Cure - Lullaby (ένα απ' τα αγαπημένα μου τραγούδια) :
τροπ/ση: Βασικά ακούστε το παρά δείτε το ...
https://youtu.be/ijxk-fgcg7c
A hound will die for you
but never lie to you
Show Content
Spoiler Χθες αργά νύχτα άκουγα με την ψυχή μου έναν νέο για μενα καλλιτέχνη Έλληνα - αν τον ξέρετε pls μη με γιουχάρετε - ο οποίος με έχει εκπλήξει: Σταύρος Λέντσιας, θα βάλω στο κοντινό μέλλον κομμάτια του (είναι πιανίστας, μουσικός συνθέτης) και σας προλαβάινω για να καπαρώσω το "Vals of the eyes" ! Είχα σκοπό για σήμερα το πρωί , αλλά σίγουρα όπως έχετε ίσως διαπιστώσει το mood (και το ακουστικό) από το πρωί μέχρι το βράδυ, νύχτα και πάλι το πρωί αλλάζει ...
Έτσι σήμερα μέχρι τώρα (δυστυχώς μόνο tv Y-Tube , δεν έχω cd ) οι ώρες έχουν περασει με Parov Stelar τους οποίους τους γνώρισα πολύ πρόσφατα κι απόρεσα με την γκάμα των τραγουδιών , μουσική τους . Ποιο κομμάτι να βάλω, παρουσιάσω;
Θα κάνω κάτι διαφορετικό. Θα βάλω μια 45' συναυλία τους στο Λονδίνο, που μόνο με την καρδιά και μυαλό μου ήμουν-είμαι παρών ... Φυσικά δεν περιμένω να την ακούσετε, αλλά πάρτε ένα ερέθισμα ... Επίσης προτείνω να ανοίξετε το αντίστοιχο στο Y-Tube και δείτε με ολόκληρη εικονα ή στην TV αν υπάρχει , αλλά κυρίως να ακούσετε με την ησυχία σας κάνοντας ίσως ό,τι θέλετε ( δουλειές πχ ) και χορεύετε ... !!!
https://youtu.be/1K7_OYDXWrg
A hound will die for you
but never lie to you
|