Spoiler Σήμερα Δευτέρα, αρχή βδομάδας και πρωί (καλά! ήδη είναι 1 η ώρα το μεσημέρι) και είχα σκοπό πριν δεύτερα της ώρας να βάλω κάτι άλλο για το καλό ξεκίνημα της βδομάδας μέχρι που ... είδα το βιντεάκι του [member=3468]Kryptiae[/member] !
- Και;
- Μου φάνηκε πολύ πολεμοχαρές και Τι διάθεση πρωί Δευτεριάτικα!! (Φίλε μου, βάλε ό,τι γουστάρεις, αστειεύομαι κυρίως ή αλλιώς "ψάχνω" ερεθίσματα για να αστειευτώ ... )
Έτσι το μυαλό μου πήγε να ψάξω να βρω ένα βιντεάκι με ρέκλες να 'ναι ξαπλωμένοι και να θωρούν παράξενα τον κόσμο - και σκέφτηκα κάτι σε Τζαμάικα.
Έτσι το πρώτο βίντεο που βρήκα είναι κι αυτό που παρουσιάζω έξω. Δεν το έχω ξαναδεί, δεν το έχω ξανακούσει, Αλλά τελικά μου έκανε και το " Mood " . Thank you , Kryptae!!
[member=194]nirne[/member] , το βιντεάκι που έβαλες μου έκανε τρελή εντύπωση που το ήξερε η γυναίκα μου και της έκανε τρελή εντύπωση που δεν το ήξερα!
Επίσης ένα απ' τα "χαζά" σχόλια που θα έκανα θα ήταν ότι ήδη έχει εφευρεθεί ασύρματη συσκευή για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για την κιθάρα του Slash !!
[member=3086]Aslan[/member] ,
ευχαριστώ για το "Tonight" , ήξερα το τραγούδι (τραγουδάρα) , αλλά όχι τον τραγουδιστή .
Και για :
Quote: Axx [member=2032]SANDOR CLEGANE[/member] αύριο θα έχει καύσωνα και εσύ μας βάζεις χιονισμένα τοπία!
To βιντεάκι με το κάστ του Άρχοντα μου έφερε ένα αίσθημα νοσταλγία να το πώ? λίγο κατάθλυψη? κάπως θα το βρώ να το περιγράψω...
τη δεύτερη υπογράμμιση , και σε μένα το ίδιο. Το 'χαμε παράδοση να βλέπαμε κάθε καλοκαίρι την Τριλογία (σε extended) , αλλά φέτος δεν ... Επίσης για όσου είναι Φανς, τα "Γυρίσματα" είναι εξίσου επικά!! Για πχ: Ξέρατε ότι ο Σων Μην έχει (ή είχε, δεν ξέρω για τώρα) υψοφοβία και ότι για το γύρισμα στα χιονισμένα βουνά η παρέα πήγε με ελικόπτερο κι αυτός κούτσα-κούτσα ανέβηκε με τα πόδια ;!!
Για την πρώτη: Οι Βόρειοι θυμούνται (τα χίόνια !! μες στην κάψα του καλοκαιριού ) !! Χρησιμοποίησα με λογοπαίγνιο τη φράση των Βορείων απ' το GoT , και μόνο τη φράση. Βέβαια θυμήθηκα και τη [member=3148]Lady Stark[/member] :
Show Content
Spoiler "Περί ανέμων... " σελ 24
http://westeros.gr/index.php/topic,10470.345.html
Lady Stark :
Quote: Λατρεύω αυτό τον καιρό!! (Τι να κάνουμε είμαι παιδί του χειμώνα) Πόσο μου αρέσει που ξεκίνησαν τα κρύα! (Μην με σκοτώσετε).
Sandor :
Quote: Σε πιστεύω !! :
Επειδή η σειρά έχει πάρα πολλούς φαν και επειδή υπάρχουν παπαράτσι παντού,
ιδού το ντοκουμέντο φωτογραφία (με σχόλιο του παπαράτσι-φωτογράφου) :
Πάντως γέλασα με την αντίδρασή σου
(Άντε ας το προχωρήσω) Ενώ οι νότιοι, πχ οι Κρητικοί (ε, [member=2126]Laiono[/member] ), τι χιόνια να θυμηθούν ... Εδώ μια φορά χιόνισε και έτυχε να ήταν η "εποχή του Σήφη
* - του γκαντέμη " και αποδήμησε κι αυτός! Ούτε ο Μάρτιν να έγραφε μυθιστόρημα ... !
* του κορκόδειλου, επ, συγνώμη του κροκόδειλου (αυτός που τρώει το ασπράδι απ' τ' αυγό και δειλιάζει στον κρόκο ... )
ΥΓ: Ας ελπίσω ότι με (τους άγνωστους για μένα) Mellow Mood feat. Richie Campbell με το " Inna Jamaica " θα σας φτιάξει λίγο τη διάθεση (ε, το βίντεο δε λέει και πολλά, άλλα περίμενα, αλλά είπαμε.: το πρωτο που είδα :^) και ΟΚ !