Threads: 2
Likes Given: 0
Αμην!!! Στα preorder θα "πέσουν" τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία!!!
I am the God of tits and wine - Tyrion Lannister
Threads: 28
07-09-2016, 11:43 AM
(This post was last modified: 07-09-2016, 12:49 PM by SANDOR CLEGANE.)
[move] Φ ή μ ε ς Φ ή μ ε ς Φ ή μ ε ς Φ ή μ ε ς Φ ή μ ε ς Φ ή μ ε ς [/move]
- Τα μέλη του Westeros.gr έχουν προτεραιότητα;
- Το Videowall του Westeros.gr θα είναι έτοιμο μέχρι τότε , για να το διαβάζουμε όλοι μαζί;
- Αληθεύει ότι θα μας τα υπογράψει ο ίδιος ο Μάρτιν αυτοπροσώπως με τα nickname μας;
- Ότι με το βιβλίο " Οι Άνεμοι του Χειμώνα " δε βγαίνει το χειμώνα γιατί ακυρώθηκε η προσφορά σε πετρέλαιο, καυσόξυλα λόγω αύξησης φόρου τελευταία στιγμή και βγαίνει τελικά την άνοιξη λόγω προσφοράς κουπονιών για πετρέλαιο κλπ αλλά για περασμένο χειμώνα - άρα δυστυχώς ληγμένα , ατυχήσατε ;
- Αληθεύει ότι βγαίνει εναλλακτικό από DD "Του χειμώνα οι άνεμοι" ;
A hound will die for you
but never lie to you
Threads: 1
Μακάρι!!!
Απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ (όσο και η νίκη του Ολυμπιακού την Κυριακή) να μην βγεί την ημερομηνία που δίνει το ΑΜΑΖΟΝ Γαλλίας!
Τρομερό γέλιο (ειρωνία ή σουρεαλισμός θα έλεγα καλύτερα απο την γαλλική λέξη "surréalisme") το Winds of Winter να βγαίνει Άνοιξη. Φαντάζομαι το A Dream of Spring θα βγεί Νοέμβρη μήνα μετά απο 5-6 χρόνια??
Και πάλι μακάρι να είναι inside-information και να βγεί όντως τότε ή ακόμα πιο σύντομα.
“Your words will disappear. Your house will disappear. Your name will disappear. All memory of you will disappear.” The revenge of Sansa Stark.
"The last thing you're ever going to see is a Stark smiling down at you as you die." "Winter came for House Frey". The revenge of Arya Stark.
Threads: 0
Κρατάω μικρό καλάθι. 9 Μαρτίου θα ζητήσει αναβολή
Μακάρι δε λες τίποτα [member=3086]Aslan[/member]! (party)
Kι εγώ κρατώ μικρό καλάθι [member=3280]King of Westeros[/member] αλλά στον ύπνο μου βλέπω ότι τα βιβλία
(07-09-2016, 11:43 AM)SANDOR CLEGANE link Wrote: θα μας τα υπογράψει ο ίδιος ο Μάρτιν αυτοπροσώπως με τα nickname μας
Κι ο φίλος [member=2032]SANDOR CLEGANE[/member] έχει δείξει ότι διαθέτει μαντικές ικανότητες :o
Ας σταυρώσουμε λοιπόν όλοι τα δάχτυλα και ας ελπίζουμε πως οι άνεμοι του χειμώνα θα φυσήξουν αυτή την άνοιξη!
Fear cuts deeper than swords
Threads: 2
9 Μαρτίου.......... μπα λίγο απίθανο μου φαίνεται (devil) (devil) (devil) . Ε να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το χειμώνα του 2017, να ταιριάζει και η εποχή με τον τίτλο του βιβλίου.
the man who passes the sentence should swing the sword
Threads: 15
Εγώ προσωπικά τις φήμες δεν τις εμπιστεύομαι και είμαι φύσει απαισιόδοξη. Θα δούμε!
She was his most trusted counsellor and his right hand
Threads: 92
Σύμφωνα με
φήμες που
δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Μάρτιν δουλεύει ταυτόχρονα στο 6ο και 7ο βιβλίο, που βρίσκονται στο στάδιο της επιμέλειας.
Η έκδοση αναμένεται στους πρώτους μήνες του 2017.
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.
Εύχομαι η παροιμία που λέει ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά να ισχύει και σε αυτή την περίπτωση!
Fear cuts deeper than swords