Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stannis - Rikon - Theon
Θα ήθελα εδώ να μοιραστώ μια σκέψη μου μαζί σας.
Είναι το μοναδικό στοιχείο στον κόσμο του Martin, που, για κάποιο λόγο, αισθάνομαι ότι ξέρω τι θα γίνει. Το νιώθω και είμαι σίγουρος :|

Όπως διαβάσαμε στο κεφάλαιο του Θίον από το TWOW, ο Theon είναι αιχμάλωτος του Stannis, ο οποίος και σκοπεύει να τον εκτελέσει για τα εγκλήματα του.

Νιώθω λοιπόν σίγουρος, κόβω το κεφάλι μου... Ότι ο Davos, θα βρει τον Rikon, θα τον πάει απευθείας στον Stannis (ή μπορεί και μέσω του Manderly) και θα αποδειχθεί ότι ο Theon δεν είχε κάνει το έγκλημα για το οποίο τον κατηγορούν, και όχι μόνο θα λάβει συγχώρεση από τον Stannis, αλλά θα συμμαχήσει μαζί του...

Μέχρι εδώ νιώθω σίγουρος ότι θα γίνει έτσι... Από εκεί και πέρα, έχω και άλλες ιδέες (όπως ότι ο Stannis θα βοηθήσει τον Theon να ανακτήσει τον έλεγχο των Iron Islands) αλλά δεν νιώθω και τόσο σίγουρος για αυτό [Image: icon_lol.gif]

Τι λέτε ? :cyclops:
Owner & Administrator
Reply
Συμφωνων μεχρι το σημειου οτι ο Theon θα γινει βασιλιας... προσωπικα πιστευω οτι θα πεθανει στο τελος.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.
Reply
Συμφωνώ με Jon\'s spearwife!

Κάπως έτσι θα πάει, θα φτάσει ως εκεί που λες και μόλις φανει φως στο τούνελ του, εικάζω έναν τραγικό-οτιναναι θάνατο [Image: icon_twisted.gif]
Reply
Εξακολουθώ να ελπίζω ότι θα είναι ο ΑΑ [Image: lol.gif]
Owner & Administrator
Reply
Quote:Νιώθω λοιπόν σίγουρος, κόβω το κεφάλι μου... Ότι ο Davos, θα βρει τον Rikon, θα τον πάει απευθείας στον Stannis (ή μπορεί και μέσω του Manderly) και θα αποδειχθεί ότι ο Theon δεν είχε κάνει το έγκλημα για το οποίο τον κατηγορούν, και όχι μόνο θα λάβει συγχώρεση από τον Stannis, αλλά θα συμμαχήσει μαζί του...

συγχώρεση και stannis είναι δύο λέξεις που ΔΕΝ μπαίνουν στην ίδια πρόταση...
Reply
Μπορεί τότε να υπάρξει μια \"ποινή\" αντίστοιχη αυτής του Davos..
Η να κρίνει ότι ήδη έχει λάβει την ποινή του, από τον μπάσταρδο του Μπόλτον (βλέπεις τι τολμηρός που είμαι ? τον αποκαλώ μπάσταρδο δημόσια [Image: lol.gif] )
Owner & Administrator
Reply
Quote:Μπορεί τότε να υπάρξει μια \"ποινή\" αντίστοιχη αυτής του Davos..
Η να κρίνει ότι ήδη έχει λάβει την ποινή του, από τον μπάσταρδο του Μπόλτον (βλέπεις τι τολμηρός που είμαι ? τον αποκαλώ μπάσταρδο δημόσια [Image: lol.gif] )

οντως η εισαι πολυ θαρραλεος η πολυ ανοητος για να αποκακεις τον Ramsay μπασταρδο..δεν το γλιτωνεις το γδαρσιμο...
Chaos is a ladder.Many who try to climb it fail,never get to try again.The fall breaks them. And some are given a chance to climb but they refuse.They cling to the realm,or the gods,or love illusions.Only the ladder is real.The climb is all there is.
Reply
Quote:
\"Tywin Lannister\":ykuekgga Wrote:Μπορεί τότε να υπάρξει μια \"ποινή\" αντίστοιχη αυτής του Davos..

οντως η εισαι πολυ θαρραλεος η πολυ ανοητος για να αποκακεις τον Ramsay μπασταρδο..δεν το γλιτωνεις το γδαρσιμο...

ο μέγας Tywin Lannister δεν φοβάται κανέναν...
...εκτός από τους συγγενείς του!
Reply
Η δική μου άποψη είναι οτι η πλοκή του Theon θα έχει άμεσα σχέση με την παλινόρθωση των Stark. Εαν ο Grrm δεν σκόπευε να κρατήσει τον Theon και τον ήθελε ως δευτερεύων χαρακτήρα για να δώσει έμφαση σε ένα βασικό, θα τον είχε ήδη σκοτώσει. Ιερός νόμος των βιβλίων, επιβιώνουν όσοι περνάνε βασανιστήρια, η Σάνσα γλύτωσε από τον Joffrey, η Arya από τον Gregor [Image: icon_eek.gif] , η Cat από τον Stranger [Image: affraid.gif], η Dany από τόσα πολλά που βαριέμαι να αναλύσω, ο Bran από την πτώση, ο Davos από την φωτιά, κ.τ.λ.
Ο Quentyn πέθανε αλλά ο θάνατος του ενίσχυσε την ιστορία της Dany και της αδερφής του. Ο Theon επέζησε του μπάσταρδου του Bolton για κάποιο λόγο. Η αποκάλυψη του Bran ή του Rickon είναι θέμα χρόνου. Το ζήτημα είναι ποιός θα τους πιστέψει. Όπως έλεγε και ο Varys, η δύναμη βρίσκεται εκεί που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι βρίσκεται. Δεν αποκλείεται στα επόμενα βιβλία να δούμε τον χορό των λύκων, και οι εκάστοτε προστάτες των παιδιών του Ned να χειραγωγούν τα παιδιά προς το όφελος τος. Άλλωστε ο GRRM ολοκληρώνει την τελευταία ιστορία του Dunk,η οποία αφορά πρόβλημα διαδοχής στο Winterfell. O Theon, ως προστατευόμενος του Ned και ο μοναδικός επίσημα επιζών του Winterfell, μπορεί να αναγνωρίσει τα παιδιά του Ned. Όσο αφορά τα Iron Islands, η Asha θα είναι η επόμενη βασίλισσα, ο Rodrik θα είναι Hand, και ο Justin Massey salt husband [Image: icon_cool.gif]
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.
Reply
σιγουρα σε κατι θα ειναι χρισημος ο θυον αν δεν ηταν θα ειχε πεθανει πολυ καιρο πριν
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)