Quote:Αυτό που θα γράψω είναι περισσότερο μια σκέψη παρά θεωρία, αλλά θα ήθελα να δω γνώμες
Υπάρχει περίπτωση να ζει ο Rhaegar?
Ενδιαφέρουσα άποψη,αλλά νομίζω ότι μπορούμε να υποθέσουμε με σιγουριά ότι ο Robert έσφαξε τον πρίγκηπα για τα καλά. Το μοτίβο που ανέφερες, επαναλαμβάνεται και για τους Λαννιστερ. Naerys=Cersei, η όμορφη κοπέλα που για την δόξα του οίκου της παντρεύεται ένα άνδρα που δεν αγαπά, Aemon=Jaime, είναι πιο όμορφος από τον βασιλιά, άριστος πολεμιστής και φημολογείται ότι είναι ο εραστής της αδερφής του και βασίλισσας, Aegon=Robert, δεν έχει την παραμικρή εκτίμηση στην γυναίκα του, έχει πολλές ερωμένες και ακόμα περισσότερα μπάσταρδα, ήταν ωραίος ως νέος αλλά κακογέρασε και ο θάνατος του προκάλεσε αναταραχή στο βασίλειο.
Αν κατάλαβα καλά, θεωρείς πως ο Rhaegar είναι γιος του Arthur και της Rhaella? Μου φαίνεται πολύ χλωμό...
Ο Rhaegar και ο Arthur είχαν σχέση αδερφική σχεδόν. Μου φαίνεται αδύνατο για την Rhaella να απατήσει τον άνδρα/αδερφό της.
Το Summerhall σήμαινε παρα πολλά για τους Ταργκαρυεν, κυρίως ότι το τίμημα για τους δράκους είναι βαρύ.
Ο Rhaegar ήταν μια μελαγχολική και ευαίσθητη ψυχή, πόσους ξέρεις στο Westeros που να διαβάζουν βιβλία και να παίζουν μουσική? Είναι μετρημένοι.
Γνωστοί βιβλιοφάγοι: Sam(το ότι αγαπάει τα βιβλία είναι απόδειξη ότι είναι θρασύδειλος σύμφωνα με τον μπαμπα του), Rodrik(τον λατρεύω αλλά η αγάπη του για το διάβασμα δεν τον κάνει σπουδαίο πολεμιστή), Tyrion(And a mind needs books like sword needs a whetstone), Roose(η γνλωση είναι όπλο).
Λάτρεις της μουσικής: Domeric Bolton.
Ο Rhaegar ήταν μια σπάνια μορφή και μοναδική προσωπικότητα. Ακριβώς το αντίθετο από τον Robert.
Μια θεωρία που μου αρέσει είναι ότι ο Rhaegar ήταν ο εκλεκτός και ότι ο Robert τον σκότωσε και πρέπει πια οι υπόλοιποι από μόνοι τους να βρουν ένα τρόπο να σωθούν.