Threads: 2
Likes Given: 0
Καλησπερα!
Βασικα με αυτο τον τροπο τον προστατεψε! Γιατι αν οντως δολοφονουσε τον Λορας ο Gregor θα ειχε καταδικαστει!
Υ.Σ δεν ειμαι σιγουρος αν η σκηνη περιγραφεται ετσι απο τον συγραφεα παντως,γιατι οντως δεν υπαρχει πολυ λογικη σε αυτη την κινηση.Οποιος τα εχει προσφατα ας μας πει!
Threads: 15
Ο Σταύρος έχει δίκιο. με αυτήν την κίνηση τον προστάτεψε...
Τώρα θα μου πεις, για πιο λόγο να τον προστατέψει εφόσον τον μισεί τόσο πολύ ? Μα είναι απλό. Για να μπορέσει να τον σκοτώσει ο ίδιος !
Threads: 7
Αυτο ειναι στην διακριτικη ευχερια στου Μαρτιν, θεωρω ατι αμα δεν τους ειχε σταματησει ο βασιλιας θα συνεχιζαν να μαχονται μεχρι να πεθανει καποιος απο τους δυο
Threads: 21
Μου αρέσει πολύ η απάντηση του Craven, βασικά δεν το είχα σκεφτεί καν... Όντως, ήθελε ο ίδιος να τον σκοτώσει...
Και να σου πω την αλήθεια, πιστεύω ότι θα το κάνει !
Κάτι μου λέει, ότι στην μάχη για την Cersei, ο πρόμαχος της πίστης, θα είναι ο Sandor !
Threads: 2
Quote:Μου αρέσει πολύ η απάντηση του Craven, βασικά δεν το είχα σκεφτεί καν... Όντως, ήθελε ο ίδιος να τον σκοτώσει...
Και να σου πω την αλήθεια, πιστεύω ότι θα το κάνει !
Κάτι μου λέει, ότι στην μάχη για την Cersei, ο πρόμαχος της πίστης, θα είναι ο Sandor !
Ωπ! Να ένα ενδιαφέρον σενάριο!
"Who are you, child?"
"No one."
Threads: 29
Φυσικά και θα είναι ο Σάντορ! Μάλλον όχι! Πρέπει να είναι ο Σάντορ για να σκοτώσει τον Γκρέγκορ!! (Νυν Ρόμπερτ)
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Threads: 0
Δεν μπορω να δω τον Σαντορ σαν μετανοημένη μαγδαληνη να φορα τον μανδυα της Πιστης. Η εικόνα αυτή δεν υπάρχει...
Threads: 29
Quote:Δεν μπορω να δω τον Σαντορ σαν μετανοημένη μαγδαληνη να φορα τον μανδυα της Πιστης. Η εικόνα αυτή δεν υπάρχει...
Μα αφού του πάει. Είναι ο πιο παρεξηγημένος από όλους τους χαρακτήρες νομίζω και κάτι τέτοιο θα τον αναδείκνυε!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.