Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lion and The Rose-spoilers
Από τη στιγμή που ακούστηκε το Rains of Castamere σε γάμο, θα έπρεπε να το περιμένουμε ότι θα πεθάνει ένας βασιλιάς στο καπάκι!  ;D

Πέρα απ' αυτό, τι μου άρεσε στο σημερινό επεισόδιο:

-Η υποκριτική δεινότητα του Alfie Allen τόσο στην πρώτη σκηνή, όσο και αργότερα όταν έρχεται ο Μπόλτον! Δεν του το είχα για να είμαι ειλικρινής, αλλά σ' αυτό το επεισόδιο ως Θήον-Ρηκ ζωγράφισε!
-Χαίρομαι επίσης που στη σκηνή του κυνηγιού του Ράμσι, δεν έδειξαν τα σκυλιά να κατασπαράζουν το κορίτσι!
-Σκηνή Τύριον-Τζέιμι δείχνει πόσο πολύ αγαπάει ο νάνος τον αδερφό του, μιας και κάνει ό, τι μπορεί για να μη νιώθει άσχημα που έχυσε το κρασί εξαιτίας του κομμένου του χεριού και τον ενθαρρύνει να εξασκηθεί στην ξιφασκία με το αριστερό.
-Γάμος Τζόφρυ:
Τα μαλλιά της Μάργκαιρυ. Στις φωτός δε μου είχαν αρέσει, αλλά τελικά είναι πολύ όμορφα!
Ο Όμπερυν! Σε όλα του! Στη φάση που ο Τύριον νομίζει ότι χαιρετάει εκείνον, στη φάση που φλερτάρει τον Λόρας, στη φάση που θυμίζει στη Σέρσει ότι η κόρη της είναι στο Ντορν (έμμεση απειλή) κι έπειτα την καρφώνει με το βλέμμα!!!
Η Ολλένα. Παίρνει τον αμέθυστο με το δηλητήριο από το κολιέ της Σάνσα με πραγματική επιδεξιότητα! Έπρεπε να παγώσω την εικόνα για να προσέξω ότι λείπει ο αμέθυστος, γιατί πραγματικά δε φαινόταν!

Εδώ παίρνει τον αμέθυστο:

[Image: zklbAH3.png]

Εδώ ο αμέθυστος λείπει. Είναι ο πρώτος πρώτος δεξιά:

[Image: ppNi1TC.png]

H απόδοση του εξευτελισμού του Τύριον κατά τη διάρκεια του γάμου και νωρίτερα όπου ο Τζόφρυ κατέστρεψε το δώρο του. Στα βιβλία αυτές οι σκηνές περιγράφονται από τον ίδιο τον Τύριον και πραγματικά σφίγγεται η καρδιά σου καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου!
Τέλος, οι μακιγιέρ της σειράς για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν στην τελευταία σκηνή όπου πεθαίνει ο Τζόφρυ! Πιο φρικτό πρόσωπο είναι ζήτημα να έχω δει! Και ο Τζακ Γκλίσον θεούλης πραγματικά! Ηθοποιάρα! Θα έλεγα ότι θα μου λείψει, αλλά δεν μπορώ να το πω! Έκανε τόσο καλή δουλειά ο ηθοποιός, ώστε το μόνο που μου απέμεινε να πω είναι "Good riddance!"  Big Grin

Τι δε μου άρεσε:

-Το πώς έδειξαν τον Τύριον με τη Σέι. Ο Τύριον τη διώχνει κακήν κακώς ταπεινώνοντάς την, θέλοντας να την κάνει να φύγει. Και η Σέι σπαράζει στο κλάμα αποδεικνύοντας ότι τον αγαπάει. Στήνοντας ένα τέτοιο σκηνικό, όλα όσα ακολουθούν, όσα κάνει η Σέι, μοιάζουν δικαιολογημένα και ο Τύριον δεν έχει λόγο να νιώθει προδωμένος, μιας και μ' αυτό που έκανε - έστω και για το καλό της Σέι - της απέδειξε ότι ήταν αυτός που την πρόδωσε. Άρα, η μετέπειτα συμπεριφορά της δε θα έπρεπε να τον πληγώσει και συνεπώς, ο φόνος μοιάζει πια εντελώς αδικαιολόγητος. Για κάποιο λόγο αρχίζω να υποπτεύομαι πως η Σέι δε θα εμφανιστεί ξανά στο Κινγκς Λάντινγκ για να μη χαλάσει το ίματζ του Τύριον που με τόσο κόπο οι συντελεστές της σειράς πλασάρουν! Μπορεί πάλι να κάνω λάθος, αλλά δεν καταλαβαίνω πού το πάνε!
-Το παίξιμο της Σέρσεϊ όταν χάνει το γιο της. Στο βιβλίο ήταν απόλυτα σπαρακτική, στη σειρά δε με έπεισε.

Όσο για το ότι αποκαλύπτουν ότι η Μπριέν είναι ερωτευμένη με τον Τζέιμι, προς το παρόν είμαι ουδέτερη απέναντι στο γεγονός, θέλω απλά να δω πού θα το πάνε. Εκ πρώτης, μου άρεσε, μπορώ να πω, αλλά κρατάω... στάση αναμονής!  Big Grin

Ερώτηση: Ο ανταρόλυκος στο γουέιργουντ στη σκηνή με τον Μπραν ήταν ο Γκοστ; Γιατί ήταν κάτασπρος ενώ ο Σάμερ είναι σκούρος απ' όσο θυμάμαι.
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
Lion and The Rose-spoilers - by Σιέρα - 14-04-2014, 12:30 PM
Απ: Lion and The Rose-spoilers - by sunspear - 14-04-2014, 02:16 PM
Απ: Lion and The Rose-spoilers - by MANKASS - 14-04-2014, 02:31 PM
Απ: Lion and The Rose-spoilers - by Σιέρα - 14-04-2014, 02:36 PM
Απ: Lion and The Rose-spoilers - by nirne - 14-04-2014, 02:58 PM
Απ: Lion and The Rose-spoilers - by Σιέρα - 14-04-2014, 05:40 PM
Απ: Lion and The Rose-spoilers - by Xray7 - 14-04-2014, 09:59 PM
Απ: Lion and The Rose-spoilers - by nirne - 14-04-2014, 10:36 PM
Απ: Lion and The Rose-spoilers - by Xray7 - 14-04-2014, 10:52 PM