Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] Ω, Τζέιμι, τι σου έκαναν; (Σπόιλερς)
(23-04-2014, 07:41 PM)chrmarl link Wrote: Δεν χρησιμοποίησα εκφρασεις του τύπου "τα θέλει" ούτε είπα ότι κάποιος έχει αναχρονιστικές απόψεις. Την άποψη μου είπα όπως εσύ την ζητήσες όταν άνοιξες το θέμα.
Όταν ένα ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και γνωρίζονται αυτό έχει ως συνέπεια να ξέρει καλά ο ένας τα όρια του αλλου. Έτσι ερμηνεύοντας εγώ την σκηνή θεωρώ ότι ο Τζέιμι γνωρίζει πολύ καλά την σερσει ώστε να προβεί σε αυτήν την ακραία ομολογουμένως ενέργεια, αλλά να ξέρει κατα βάθος ότι η σερσει δεν θα τον παρεξηγήσει.
Εγώ προσωπικά δεν ταυτίζομαι με τον οποιοδήποτε Τζέιμι βλέπω στην τιβι, απλά ερμηνεύω αυτό που βλέπω. Καλό είναι και εσύ να μην ταυτίζεται και να προσπαθείς να ερμηνευσεις τους χαρακτήρες χωρίς να εμπλέκεσαι τόσο πολύ. Δεν το έκανε σε εσένα ο Τζέιμι αυτό. Αν το έκανε σε εσένα προφανώς θα τον είχες στείλει στα δικαστήρια, και καλά θα είχες κάνει. Επίσης σε παρακαλώ να μην ταυτίσεις και μένα με οποιονδήποτε Τζέιμι και να μην υπόνοεις πράγματα για μένα τα οποία είναι προσβλητικά. Άλλωστε μια ταινία βλέπουμε...
Ευχαριστώ

Να είσαι σίγουρος, φίλε μου chrmarl , ότι δεν έχω ταυτιστεί με κανέναν από τα βιβλία που διαβάζουμε. Οι χαρακτήρες είναι τόσο γκρι που δε σου επιτρέπουν να ταυτιστείς απόλυτα μαζί τους. Αυτό που έκρινα, δεν ήταν εσένα αλλά την άποψή σου, όπως έχω κάθε δικαίωμα πιστεύω, μιας και γι' αυτό βρισκόμαστε εδώ. Αν δεν επιθυμείς να καταθέτω την άποψή μου σε σχέση με τη δική σου, σε παρακαλώ πολύ να μου το πεις ώστε να μην το ξανακάνω.

Επίσης, κάτι που δε γνωρίζεις, επειδή απ' ό, τι κατάλαβα δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, είναι ότι η Σέρσεϊ δεν είναι καθόλου ερωτευμένη με τον Τζέιμι σ' αυτή τη φάση, δεν τον θέλει καν ερωτικά πια, τον θέλει μόνο γιατί τον χρειάζεται και απλά προσπαθεί να τον έχει από κοντά για να τον χρησιμοποιήσει. Νομίζω ότι στα επόμενα επεισόδια θα το δείξουν, αν δεν αποφασίσουν να αλλάξουν τα πάντα σ' αυτή τη σειρά.
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: Απ: [Spoilers] Ω, Τζέιμι, τι σου έκαναν; (Σπόιλερς) - by nirne - 23-04-2014, 10:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)