(29-04-2014, 07:36 AM)atropos link Wrote: Και όσο για τα έμμεσα spoilers που θεωρείς ότι μπορεί να έκανα, είναι περισσότερο της φαντασίας σου, γιατί βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα. Μπορεί ο Μπράν να πεθαίνει κάπου εδώ στα βιβλία, μπορεί και όχι, μπορεί και να ζει ως το τέλος τους. Μπορεί να μένει εδώ ή παραδίπλα ή να προσωράει συνέχεια . Το ότι ανέφερα ότι στα βιβλία δεν πάει στου Κράστερ, δε σημαίνει τίποτα (σοβαρά..), απλά δεν πάει απο εκεί ποτέ.
...άρα είναι σαν να μην πήγε..
Ελπίζω να μην το παίρνεις προσωπικά. Μιλάω γενικά, με αφορμή το δικό σου μήνυμα. Κάποιος που δεν έχει επαφή με τα βιβλία πιστεύω ότι θα με καταλάβει περισσότερο. Πάντως δεν είναι κακή ιδέα να δημιουργηθεί το topic που πρότεινα. (εκτός αν υπάρχει ήδη)
Όσο για τον Κρυοχέρη, από ότι κατάλαβα, δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στη σειρά ακόμα... Ίσως και αυτό να μην χρειαζόταν να το ξέρει κάποιος που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία.
εξηγούμαι:
Το ότι ανέφερες ότι ο Μπραν δεν πάει στου Κράστερ στο βιβλίο για σένα που έχεις διαβάσει το βιβλίο δεν σημαίνει τίποτα, όμως για μένα αποκαλύπτει ότι ο Μπραν θα φύγει σώος από του Κράστερ. Όταν τον πιάσανε το μυαλό μου πήγε στο κακό, ότι δηλαδή θα τον σκοτώσουν, θα τον βιάσουν κτλ. Τώρα όμως ξέρω ότι δεν θα του κάνουν τίποτα.
Εσύ πιστεύεις ότι δεν αποκαλύπτεις κάτι γιατί πολύ απλά ξέρεις τι θα γίνει. Ακόμα και στο παράδειγμά σου, αν έγραφες ότι η Άρυα δεν πάει στο Χάρενχαλ ή οπουδήποτε αλλού θα μου έδινες μία πληροφορία που μπορεί να είναι ασήμαντη για σένα, αλλά για κάποιον που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία προκαλεί σύγχυση και ο κυριότερος λόγος είναι ότι γνωρίζει αυτός που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία ότι εσύ ξέρεις τη συνέχεια και προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να σημαίνει αυτή η πληροφορία.
Οπότε καλό είναι να τα λέμε όλοι μαζί, αλλά να μην αναφέρεστε καθόλου στο τι δεν γίνεται στο βιβλίο ενώ γίνεται στη σειρά και τούμπαλιν.
Hold the door!