30-04-2014, 09:49 AM
(30-04-2014, 07:34 AM)bilbo link Wrote: ...και τι απογίνονται τα "παγωμένα μωρά"...
Το σίγουρο ότι δεν κρυώνουν πια και σταματάνε να κλαίνε .. ;D
Κατά τα άλλα συμφωνώ με το υψηλό επίπεδο της παραγωγής. Τα σκηνικά, οι ερμηνείες και τα πλάνα γενικότερα σε καθηλώνουν.
(29-04-2014, 09:47 PM)Nica link Wrote: Τωρα για το τελος του επεισοδιου ενω φαινεται τρομακτικα ενδιαφερουσα τροπη απο την αλλη κατι με χαλασε, λες και καποιος πηγε και κολλησε στο μονταζ κομματι απο αλλη σειρα, δεν μπορω να συνδεσω αυτα τα δυο μαζι, ειναι σε αλλο επιπεδο απο την υπολοιπη σειρα νομιζω. Δεν ξερω αν με εννοειτε η ακουγομαι παρανοικη :o
Φαινεται οτι αυτη η ιστορια καπως πρεπει να συνδεεται με το θεο της Μελισανδρας, τα δεντρα κλπ, να δω πως θα τα δεσουνε. Επισης το μερος που λαμβανει χωρα αυτη η τελετη φαινεται πολυ αποκοσμο, σαν να ανηκει σε αλλο πλανητη.
Αυτό που προβληματίζει και εμένα είναι το πιθανό ενδεχόμενο να εξελιχθεί η σειρά να γίνει τελείως εξωπραγματική. Εννοώ να δείχνει να μάχονται δράκοι με φαντάσματα τύπου σαν αυτόν που έδειξε στο τέλος του επεισοδίου (ναι ξέρω, δεν είναι φαντάσματα, μην τρελαίνεστε οι ακριβολόγοι). Ελπίζω να μην χαθεί το ανθρώπινο στοιχείο στο τέλος της σειράς. Τουλάχιστον εμένα αυτό που με συναρπάζει σε αυτή τη σειρά είναι η πολυπλοκότητα των χαρακτήρων που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πραγματικοί.
Hold the door!