Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Συζήτηση για το 5ο επεισόδιο
(05-05-2014, 05:58 PM)Nica link Wrote: Αφου λοιπον ο Μικροδαχτυλος εβαλε την Λιζα να σκοτωσει τον Αρρυν ουσιαστικα προκαλεσε την προσκληση του Σταρκ ως Χερι και μετα τον επεισε οτι ο Αρρυν ειχε ανακαλυψει τα μπασταρδα και γι αυτο πεθανε? Κι ολα αυτα που απαιτουν τρομερο σχεδιασμο και χειρισμο παντα ομως με αβεβαιο αποτελεσμα (ποσο σιγουρος ηταν δλδ οτι θα συνεβαιναν τα γεγονοτα που συνεβησαν?) Και ολα αυτα για να πετυχει τι ακριβως? Να ερθει απλα η Κατλυν (περιμενοντας τι?) να πεθανει ο Σταρκ (ηξερε οτι θα πεθαινε ο Βασιλιας και ο ψυχακιας θα εκανε αυτα που εκανε?) Ομολογω οτι μπερδευτηκα πολυ με ολα αυτα. Μου φαινονται πολυ πολυπλοκα για να τα σχεδιασε μονος ο Μικροδαχτυλος κι αναρωτιεμαι που αποσκοπουσε.

Από ότι θυμάμαι οταν ρομπερτ μπαραθηον πέθανε κατηγορήθηκε ο μαιστερ παισελ ότι δεν κατάφερε να τον σώσει. Θεώρησαν δηλαδή ότι θα μπορούσε να τον σώσει. Επίσης και ο τζοφρι δολοφονήθηκε από σχέδιο του μπειλις. Νομίζω ότι ο μικροδακτυλος πολύ απλά θέλει τον Σιδηρούν θρόνο.
Όσο για τον λοκ, επειδή όπως έχει αναφερθεί εδώ δεν υπάρχει στο βιβλίο, ήταν αναμενόμενο να πεθάνει έτσι απότομα. Αυτό που μου μένει ως απορία είναι πως θα ειδοποιηθεί ο μπολτον για τον θάνατο του. Έχει κι άλλον ρουφιάνο στο castle black;

Η ηθοποιός που παίζει την Λάισα είναι πολύ καλή. Ευτυχώς που δεν την άλλαξαν. Καημένη σανσα.. Από τον έναν τρελό στον άλλον παει... Τώρα μου φαίνεται θα της λείπει ο τυριον.

Αα.. Και κάτι ακόμα. Το μαχαίρι με το οποίο πήγαν να σκοτώσουν τον Μπραν, ο μικροδάκτυλος δεν το είχε αναγνωρίσει και είχε πει ότι είναι του τυριον (ή οτι το είχε δώσει αυτός στον τυριον); Χμμμ.... Και μετά τον συνέλαβε η κατλυν, ώσπου τον έσωσε ο Μπρονν; Από τότε λοιπόν προσπαθεί να βγάλει απ τη μέση τον τυριον.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ
Hold the door!
Reply

Messages In This Thread
Απ: Συζήτηση για το 5ο επεισόδιο - by chrmarl - 05-05-2014, 06:46 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 20 Guest(s)