Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[No Spoilers] Μερικές Προβλέψεις
Εχω μονο διαβασει τι περιπου γινεται στα βιβλια μεσω του ιστορικου καποιων χαρακτηρων.

Επειδη πιστευω οτι ο μονομαχος που θα υπερασπιστει τον Τυριον πρεπει να το κανει απο δικη του πρωτοβουλια, εκανα τη σκεψη οτι ο Τζειμι θα μπορουσε θα αυτοπροταθει (και πολυ θα μου αρεσε να δω τα μουτρα πατερα- αδερφης!). Αλλα υστερα σκεφτηκα οτι ο Τζειμι εχει σιγουρα προβλημα ακομα με το σπαθι (ναι μεν παλευει αλλα οχι και σε επιπεδο πρωταθλητισμου) και δεν θα μπορουσε να διανοηθει να ρισκαρει τη ζωη του αδερφου του.

Ο Μπρον τωρα πολυ αμφιβαλω αν θα εκανε την ιδια κινηση παλι και για λογους σεναριακους (βαρετο!) αλλα και απο ενστικτο αυτοσυντηρησης. Στο Ευρυ ηξερε τι επαιζε και τις πιθανοτητες να κερδισει και σιγουρα ηταν ο καλυτερος.

Τωρα για το κολλημα του Μικροδαχτυλου με τον Τυριον απορω κι εγω, γιατι τοσο μενος! Γιατι να προστατευσει τοτε τον Τζειμι και να δωσει ψευδως τον Τυριον ρισκαροντας και την αξιοπιστια του? Εχει πολυ ενδιαφερον να καταλαβουμε τα κινητρα του ΜΔ και τον τροπο σκεψης του. Ηδη οπως ειπα δεν καταλαβα γιατι εδωσε στεγνα και την Σανσα, καιγοντας την ποικιλοτροπως. Θα μπορουσε να ειχε κανει τη δουλεια του χωρις να φανει η Σανσα συνενοχη για το φονο του βασιλια. Εκτος κι αν το εκανε επιτηδες για να την εχει να εξαρταται απο αυτον. Και παλι ομως σε περιπτωση που δεν την εχει για σκοτωμα αμεσα η συσχετιση του μαζι της (γιατι θα αποκαλυφθει καποια στιγμη που βρισκεται) θα φανερωσει και τη δικη του εμπλοκη στη δολοφονια.

Reply

Messages In This Thread
Απ: [No Spoilers] Μερικές Προβλέψεις - by Nica - 17-05-2014, 01:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)