28-05-2014, 07:08 AM
Εμένα αυτό που με ανησυχούσε από τότε που διάβασα τα συγκεκριμένα κεφάλαια σε σχέση με τη σειρά, είναι η μεγάλη αλλαγή του σκηνικού και η προσθήκη πολλών νέων χαρακτήρων. Θα μεταφερθούμε νότια, ουσιαστικά για πρώτη φορά και θα γνωρίσουμε ΠΟΛΛΟΥΣ νέους χαρακτήρες που μέχρι τώρα δεν είχε κανένας (που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία) υπόψιν του. Επίσης, δεν θα έχουμε και κανένα γνώριμο γύρω τους (εκτός της Μυρσέλα; ) για να το κάνει λίγο πιο εύπεπτο, οπότε θέλω να δω πως θα το παρουσιάσουν για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του θεατή και αν θα το καταφέρουν.
Για τη Μάγκυ κ εγώ πιστεύω ότι θα τη δείξουν μεγάλη, και ίσως όταν τη δει η Σέρσει τη θυμηθεί και τη ρωτήσει για όσα της είχε πει.
Γενικά ελπίζω να διαλέξουν ταιριαστούς ηθοποιούς αλλά σίγουρα ελπίζω να καταφέρουν να παρουσιάσουν τα νέα δεδομένα στο Ντορν με ενδιαφέρον τρόπο.
Για τη Μάγκυ κ εγώ πιστεύω ότι θα τη δείξουν μεγάλη, και ίσως όταν τη δει η Σέρσει τη θυμηθεί και τη ρωτήσει για όσα της είχε πει.
Γενικά ελπίζω να διαλέξουν ταιριαστούς ηθοποιούς αλλά σίγουρα ελπίζω να καταφέρουν να παρουσιάσουν τα νέα δεδομένα στο Ντορν με ενδιαφέρον τρόπο.