Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ηθοποιοί της σειράς που σας άρεσαν.
-Stannis Baratheon (Stephen Dillane) απλά καταπληκτικός όπως και ο Davos Seaworth (Liam Cunningham). Έχουν πάρα πολύ καλή χημεία στις μεταξύ τους και σκηνές και όχι μόνο.
-Oberyn Martell (Pedro Pascal) μου άρεσε πάρα πολύ σαν χαρακτήρας ήδη από τα βιβλία αλλά ο τρόπος που χειρίστηκε τον ρόλο ο ηθοποιός με έκανε πραγματικά να λατρέψω τον χαρακτήρα. Κρίμα που φεύγει τόσο γρήγορα.
-Jon Snow (Kit Harington) νομίζω ότι ο ηθοποιός χειρίστηκε πάρα πολύ καλά τον χαρακτήρα. Στην αρχή φαινόταν κάπως χαμένος, αλλά τώρα μοιάζει να έχει πάρει πολύ πιο ενεργητικό ρόλο (όπως ακριβώς και στα βιβλία)
-Tyrion Lannister (Peter Dinklage) ούτε εδώ χρειάζονται πολλά λόγια.Απλά καταπληκτικός (πχ. τελευταία σκηνή στη δίκη του)
-Tywin Lannister (Charles Dance) απλά απίστευτος. Μόλις τον βλέπω μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα του πανίσχυρου και πανέξυπνου πατριάρχη της οικογένειας.
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί ηθοποιοί που έχουν χειριστεί πάρα πολύ καλά τον ρόλο τους, απλά οι από πάνω είναι αυτοί που μου ήρθαν πρώτοι στο μυαλό.
“The bleeding star bespoke the end. These are the last days, when the world shall be broken and remade. A new god shall be born from the graves and charnel pits.”
Reply

Messages In This Thread
Απ: Ηθοποιοί της σειράς που σας άρεσαν. - by odykal - 03-06-2014, 03:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)