Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] 10ο-Επεισόδιο-Preview
(11-06-2014, 04:21 AM)Godric link Wrote: O Μάρτιν δε γράφει το σενάριο... Όλα γίνονται... ή έστω με την ανοχή του.

Για μένα τα είπες όλα όταν είπες αυτό. Το συμβόλαιο που έχει κάνει με το ΗΒΟ δεν το ξέρει κανείς μας, αλλά από τις απαντήσεις του ίδιου εγώ καταλαβαίνω πολλά.

Eπίσης, λες ότι ο Μάρτιν μπορεί κάποια πράγματα να τα είχε αλλιώς στο μυαλό του ή να είχε παραπάνω ιδέες κλπ. Στην πιο πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε όταν ρωτήθηκε για τις σκηνές που κόβουν ή αλλάζουν στη σειρά, απάντησε ότι όχι, καμιά σκηνή του βιβλίου του δεν είναι περιττή κι όλα εκεί μέσα έχουν το λόγο τους που υπάρχουν.
Όλα τα άλλα είναι καθαρές εικασίες δικές μας.

Το ποιος είναι πιο "Νεντ" ο Νεντ του βιβλίου ή ο Νεντ της σειράς, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να το συζητάμε καν.

Αφού λοιπόν λες κι εσύ ότι είναι θέμα προτίμησης, είναι θέμα προτίμησης και αν σε κάποιον αρέσει η σειρά περισσότερο από τα βιβλία σε τελευταία ανάλυση. Προσωπικά θεωρώ τα βιβλία αξεπέραστα και κατανοώ κάποιες αλλαγές στη σειρά που γίνονται αναγκαστικά. Τις υπόλοιπες έχω κάθε λόγο  να τις κρίνω θετικά ή αρνητικά. Θεωρώ ότι ως αναγνώστες και τηλεθεατές την ίδια στιγμή έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσουν κάποιες αλλαγές χωρίς να είμαστε υπόλογοι κάθε φορά που το επισημαίνουμε αυτό έστω και με μια και μόνη φράση όπως έκανα εγώ και ο φίλος Fixxxer.

Τέλος, θα ήθελα να πω το εξής: αν ένας άνθρωπος δεν έχει διαβάσει όλα τα βιβλία και δεν έχει δει και τη σειρά, δεν μπορεί να νοηθεί φερέγγυος κριτής γιατί δεν έχει όλα τα δεδομένα στα χέρια του. Σκεφτείτε έναν άνθρωπο που διάβασε τα βιβλία και χωρίς να δει τη σειρά, αλλά διάβασε από δω κι από κεί γι΄ αυτήν ή κάποιος του είπε απλά την υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς και έρχεται και σας λέει ότι η σειρά δεν είναι καλή για παράδειγμα ή ότι κάνουν πολλές πατάτες ή η τάδε σκηνή είναι καλύτερη στα βιβλία...

Τέλος πάντων, έχουμε ξεφύγει από το θέμα και μιας και πιστεύω ότι ο καθένας μας είπε την άποψή του, καλό θα ήταν να επιστρέφαμε στο θέμα του θρεντ και πάλι.  Smile
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: [Spoilers] 10ο-Επεισόδιο-Preview - by nirne - 11-06-2014, 05:33 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 31 Guest(s)