Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] Episode 10: ''The Children'' (Season Finale)
(16-06-2014, 12:20 PM)manowar7 link Wrote:Απλά το ξαναλέω, το μόνο fail τους είναι να σποϊλεριάζουν τους αναγνώστες...

Πάντως εγω το περίμενα κάτι τέτοιο, όχι ότι νόμιζα ότι ο Τζοτζεν θα πεθαινε, αλλά η σειρά τρέχει, πολύ, και με Μπραν, Σανσα, Τυριον, Ντανυ και Τζειμυ θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα και δεν θα γλυτώσουμε τα σποιλερ, εκτός και εαν ο Μαρτιν ανακοινωσει την έκδοση του 6ου βιβλίου το 2015  Wink
(16-06-2014, 11:10 AM)odykal link Wrote:Αυτά από εμένα, ελπίζω να μην κούρασα κανένα, αλλά είχα ανάγκη να εκτονωθώ κάπου γιατί ήμουν αρκετά σκασμένος. Φυσικά ότι έχω γράψει πιο πάνω είναι προσωπική γνώμη και ο καθένας είναι ελεύθερος να διαφωνήσει.
ΥΣ. Νομίζω το φινάλε με την Σκληρόκαρδη θα ήταν το ιδανικό για να κλείσει ο κύκλος, αλλά εφόσον δεν συνέβη αυτό ελπίζω να την δείξουν στον επόμενο κύκλο (συναντώντας την Μπριέν)

Καμμία κούραση! Άλλωστε για αυτό υπάρχει το φόρουμ για να μοιραζόμαστε απόψεις. Προσωπικά χαίρομαι που άρεσε σε ορισμένους. Απλώς ο Τζέιμυ είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας μου και το όραμα των παραγωγών για εκείνον δεν με βρίσκει σύμφωνη.
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: [Spoilers] Episode 10: ''The Children'' (Season Finale) - by Σιέρα - 16-06-2014, 12:40 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 44 Guest(s)