Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] Episode 10: ''The Children'' (Season Finale)
(17-06-2014, 09:39 AM)odykal link Wrote:[quote author=no one link=topic=10383.msg12430#msg12430 date=1402955223]
[quote author=odykal link=topic=10383.msg12417#msg12417 date=1402938029]
[quote author=no one link=topic=10383.msg12414#msg12414 date=1402936980]
Πάντως παραξενεύομαι για το παρακάτω:

Show Content

Και μετά το θάνατο του Τάιγουιν, δεν ξέρω αν έχει λογική το να γίνει αυτό. Με τη Σέρσει και την άποψή της για τους Τυρέλλ...

Έχω την εντύπωση ότι αυτό συμβαίνει στο 4ο βιβλίο. Σχετικά με τη δυσκολία πραγματοποίησης του γεγονότος λόγω Σέρσει, νομίζω στη σειρά έχουν δείξει ότι η ίδια η Σέρσει [spoiler]προσεγγίζει την Μάρτζερι για να τελεστεί ο γάμος (στην αρχή του 5ου επεισοδίου)
[/quote]

Δε νομίζω ότι γίνεται στο 4ο. Γιατί ο Τύριον είναι κει και σκέφτεται ότι η Μάρτζερυ έσκυψε σε αντίθεση με τη Σάνσα.
[/quote]

Χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρος, έχω την αίσθηση ότι αυτό που λες συμβαίνει στον γάμο του Τζόφρυ με την Μάρτζερυ.
[/quote]

Τώρα που το σκέφτομαι πράγματι δεν μπορεί να ήταν ο Τύριον σ' αυτό το γάμο, μιας και φυλακίστηκε μόλις πέθανε ο Τζόφρει. Οπότε έκανα λάθος απολογούμαι. Ίσως αυτή του η σκέψη, να είναι σε κάποια άλλη φάση (εκτός αν θυμάμαι ό,τι να ναι και δεν είναι καν μεσα στο βιβλίο  ;D)

(16-06-2014, 10:06 PM)Nica link Wrote:Κι αυτο ειναι κατι που θα τον επηρρεασει αρνητικα απεναντι στη Σανσα?

Γενικά ο Τύριον με τη Σάνσα ως παντρεμένοι είχαν πολύ πιο ψυχρή σχέση σε σύγκριση με τη σειρά. Η Σάνσα δε του ανοίχτηκε ποτέ σε κανένα θέμα, δε γελούσε ποτέ, δεν έκλαψε ποτέ μπροστά του ούτε όταν της ανακοίνωσε τον Κόκκινο γάμο, ποτέ δε του μιλούσε για κάτι εκτός από τα τυπικά.

Ο Τύριον τώρα, ήθελε πάρα πολύ να τον συμπαθήσει η Σάνσα, αλλά μετά τα συμβάντα που έγιναν έγινε πιο κυνικός απέναντι σε όλους τους ανθρώπους. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε μια τρυφερή επανένωση ή τίποτα τέτοιο...

Θα το ανακαλύψουμε στο μέλλον θαρρώ...  Wink
"Who are you, child?"
"No one."
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: Απ: Απ: Απ: [Spoilers] Episode 10: ''The Children'' (Season Finale) - by no one - 17-06-2014, 08:14 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 17 Guest(s)