Threads: 90
Likes Given: 0
(22-06-2014, 10:45 PM)nirne link Wrote: [quote author=Jon's Spearwife link=topic=9918.msg12759#msg12759 date=1403476533]
[quote author=Winter is here link=topic=9918.msg12757#msg12757 date=1403476109]
κατι ανατρεπτικο θα γινει και θα σωθει :-[
Ανατρεπτικό ίσως όχι αν το έχεις σκεφτεί λίγο σφαιρικά. Αλλά πραγματικά παρά μα παρά πολύ ταιριαστά. Αν θες μπορώ να σου αναφέρω πως πιστεύω ότι θα γίνει.
[/quote]
Θέλω εγώ!!!! ;D
(22-06-2014, 09:30 PM)Winter is here link Wrote: Αν πεθανει ο Τζον δε θα το αντεξω :'(
Ούτε εγώ θα τ' αντέξω!
[/quote]spoiler και από το 6ο βιβλίο
Show Content
Spoiler Είδαμε στο κεφάλαιο του Theon ότι τον κραταεί o Stannis ο όποιος λέει ότι οι Βόρειοι ζητούν την εκτέλεση του τότε η Asha λέει ότι αφού είναι για τους γιους Νεντ θα πρέπει να το κάνει ο ίδιος όπως θα έκανε και ο Νεντ. Στο γάμο της FArya είδαμε τα δέντρα να λένε «Theon» και αργότερα λένε «Tree». Από το κεφάλαιο του Bran όταν εκπαιδεύεται με τον BloodRaven είδαμε ότι ο Bran μπορεί να «μιλήσει» μέσα από το δέντρο όποτε είναι εκείνος που λέει «Theon» και «tree». Επίσης είδαμε ότι οι First men έκαναν ανθρωποθυσίες στις ρίζες των weirwood.
Η θεωρεία λέει ότι το «tree» είναι ένα σύνθημα για το που πρέπει να θανατωθεί ο Theon. O Stannis θα σκοτώσει τον Theon μπροστά στο weirwood και η ζωή του είναι εκείνη που θα πληρώσει για την ζωή του Jon. Βεβαία κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο αλλά κατά τύχη υπάρχουν 2 κυριολεκτικά θεοί που έχουν σχέση με τον Jon
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.