Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3eye raven & the children [book spoilers]
Το γενικό lore σχετικά με τις "περιπέτειες" του Βραν πέρα απτο τείχος, έχει τεράστιο backstory και φυσικά ενδιαφέρον. Πιθανώς θεωρήθηκε ότι δε χωρούσε στην τηλεοπτική μεταφορά ή δεν έχει ουσία να εμβαθύνουν τόσο σ'αυτό; Δε μπορώ να ξέρω.

Πάντως σχετικά με τη μετάφορά του Bloodraven και των παιδιών στην οθόνη από τα βιβλία, πιστεύω ότι η Nirne έχει δίκιο στο σκεπτικό ότι "ωραιοποίησαν" εσκεμένα κάποιες εικόνες. Είτε του γέρου, για να μη καταπλακωθεί ο τηλεθεατής όταν μάθει ότι είναι preview του μέλλοντος του καημένου Μπράν (αν και 1η φορά θα ήταν που θα μας διέλυαν την ψυχολογία, ή τελευταία; Big Grin ). Είτε του παιδιού, για το οποίο εγώ είμαι σύμφωνος με το ότι, η σειρά δε χρειάζεται και άλλα "φανταστικά" στοιχεία, οπότε στα σημεία που μπορεί να τα μετριάζει, καλώς το κάνει (κατ εμέ).

Τέλος για τα πυροτεχνήματα (  ;D ), εφόσον δεν βάλαν τον Κρυοχέρη, χρειαζόταν κάτι να πάρει τη θέση του... Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το παιδί να κάνει κάτι και σε Jedi mind tricks, αλλά μιας και η φωτιά είναι ο εχθρός των στοιχειών, τα fireballs ήταν λογικό σαν εργαλείο μάχης... Το ότι δεν άρεσαν καθόλου στην Jon's Spearwife, είναι δεκτό Tongue
Reply

Messages In This Thread
Απ: 3eye raven & the children [book spoilers] - by atropos - 23-06-2014, 08:53 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)