Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποσο καιρο διαβαζατε τα βιβλια?
(23-06-2014, 08:57 PM)Venier link Wrote: Γεια σας! Είμαι καινούριο μέλος αν και σας διαβάζω φανατικά εδώ κ 3 εβδομάδες ;D

Σχετικά με τα βιβλία, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα διαβάσατε στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Προβληματίζομαι γιατί ναι μεν το κόστος των αγγλικών βιβλίων είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με την ελληνική μετάφραση αλλά, από την άλλη, σκέφτομαι μήπως μπερδευτώ με τόσα ονόματα και τόσες τοποθεσίες. Επιπλέον, μου είπε άτομο που τα έχει διαβάσει στα αγγλικά ότι έχει λεξιλόγιο σχετικά εξεζητημένο, δεν είναι συνηθισμένες ορισμένες εκφράσεις που χρησιμοποιεί και θέλω να τα απολαύσω κ να μη χάνομαι στη μετάφραση... Ποια είναι η γνώμη σας;
Ασε, κι εγω το ιδιο διλλημα αντιμετωπιζω. Ενω ξεκινησα να διαβαζω το αγγλικο παω αργα και μου τη δινει. Οποτε πηρα και το ελληνικο να δω και τωρα διαβαζω τα μισα απο δω και τα μισα απο κει. Της ανωμαλιας ;D Προτιμω στα αγγλικα γιατι δημιουργει καλυτερη ατμοσφαιρα κατα τη γνωμη μου, κι αν δε βαριεσαι googlare και καποιες αγνωστες λεξεις, οποτε εισαι κομπλε..
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: Ποσο καιρο διαβαζατε τα βιβλια? - by Winter is here - 26-06-2014, 01:09 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)