Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ-ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ
(30-06-2014, 11:17 PM)Venier link Wrote:Τι όμορφο!!!!!!!

Κοίτα, ως τώρα στη σειρά έχουμε δει προδοσίες (άπειρες) και πολλούς να ζητούν εκδίκηση.
Η αγάπη και το πάθος μου θυμίζει τον έρωτα Λυάννα-Ραίγκαρ αν και ακόμα δεν ξέρουμε τι προεκτάσεις μπορεί να έχει στην πορεία. Επιπρόσθετα, έχουμε δει ότι η αγάπη και το πάθος ως τώρα έχουν αποδειχθεί μάλλον ατελέσφορα, ίσως και "καταραμένα", ενώ η προδοσία και η εκδίκηση αποτελούν μοχλούς κίνησης της ιστορίας. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά αν τα βιβλία τελειώσουν με τον θρίαμβο της αγάπης ή με την καθολική υπεροχή της εκδίκησης; Θα ξεφύγει ο Μάρτιν απ΄το κλισέ αλλά πολυπόθητο τέλος ή η κατακλείδα του θα είναι τύπου "η ζωή είναι άδικη";

Ενδιαφέρον..

Ο Μαρτιν είχε πει ότι το τέλος θα είναι γλυκόπικρο, και δεν νομίζω να είναι τύπου Τόλκιν, όπου ο Αραγκορν παντρεύεται την Αργουεν και ζουν ευτυχισμένοι.
Νομίζω ότι η σχέση Λυάννα-Ραίγκαρ έχει σχέση με την φωτιά και τον πάγο, αν και ακόμα δεν έχουμε μάθει τι εννοούσε ο Ραίγκαρ όταν μίλαγε για τον Αίγκον, και έλεγε ότι το τραγούδι του είναι του Πάγου και της Φωτιάς.
Όσο για την εκδίκηση,

Show Content
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ-ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ - by Σιέρα - 07-07-2014, 12:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)