25-08-2014, 11:19 AM
Συμφωνώ, όμως όλοι (και εγώ) παραβλέπουμε το τι επιδιώκει ο τυριον. Το τι θέλει. Κατ´ εμένα θέλει το καστερλυ ροκ. Όμως το θέλει να το διεκδικήσει σαν άρχοντας κ όχι να του χαριστεί. Ο τυριον λοιπόν στην προκειμένη ξερει οτι ο πατέρας του εχει δηλιτιριαστει, κ εαν ήθελε να την γλυτωσει απλώς θα το ανέφερε στον πατέρα του κ θα του εξηγούσε οτι μπορούσε στην ουσία απλώς να κλέψει το ροκ. Ξέρω υπάρχει η καταδίκη του όμως ειναι ο τυριον, κ σίγουρα θα έβρισκε τροπο να την κάνει. Μην ξεχνάμε οτι στην ουσία στην δική αυτή δεν φοβάται κάτι παρά μόνο θεωρεί σίγουρο τον θάνατο του απο τον πατέρα του. Μετα την συζήτηση όμως με τον ομπερυν, καταλαβαίνει οτι πρεπει να πάψει να σκέφτεται σαν λανιστερ αλλά πρεπει να σκέφτεται σαν άρχοντας λανιστερ, οτι κάνει και κηβαν αργότερα. Οταν λέει ψέμματα στον Τζέιμι δεν το κάνει μόνο απο απέχθεια η μίσος, αλλά στην ουσία του κάνει ανταποδίδει το δώρο που του είχε κάνει ο Τζέιμι στην δική οταν προσπάθησε να τον σώσει (στην ουσία τον ελευθερώνει απο την δήθεν υποχρέωση της υποστήριξης κ της προστασίας του). Επαναλαμβάνω οτι ετσι το αντιλαμβάνομαι εγώ προς το παρόν όμως ο μαρτιν (αυτός ο γλυκός γερακος, καθώς εγώ είμαι ακόμη τζοβενο ηλικιακά) σίγουρα κάτι αλλο εχει σκεφτεί απο οτι εγώ...