Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] θεωρίες συνωμοσίας
(25-08-2014, 03:10 PM)silvester link Wrote:Σε παλαιότερο ποστ μου είχα γράψει οτι η βαλυρια ειναι ο μόνο ασφαλής τόπος για τα παιδια της Ντανυ (δούλους) γιατι όπου κ να παει μετα θα ειναι παρείσακτοι, εισβολείς, κτλ. Στην βαλυρια δεν θα εχει να ανταγωνιστεί καποιον άλλον λαό, και μετα τον θάνατο της οι υποικοοι της δεν θα έχουν την στάμπα του παρεισακτου...

Τώρα καταλαβαίνω τι έχεις στο μυαλό σου. Χμμμ.... Ίσως η Βαλύρια να είναι το μόνο μέρος που θα δε θα θεωρηθούν ''παρείσακτοι'', αλλά και πάλι το μέρος θεωρείται καταραμένο και κανείς δεν πλησιάζει εκεί μετά τον Όλεθρο της. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι το ιδανικό μέρος. (προσωπική άποψη πάντα)

Quote:Πάντα μιλάω για τον τελικό προορισμό της φυσικα.

Ξέρουμε σίγουρα ότι θα ζει στο τέλος των βιβλίων;  Smile

Quote:Η βαλυρια δεν εξαπλώθηκε προς το δυτικά η τα ανατολικά γιατι ίσως απλώς να μην ήθελε, (καθώς νομίζω οτι αρχικά παρουσιάζονται ως ειρηνικός λαός βοσκων, και ως κατακτητές είχαν σκλάβους, και εδω ειναι το παράξενο οτι οι σκλάβοι στην ουσία εξυπηρέτησαν η βαριές εργασίες η θρησκευτικές αποστολές). Στην ουσία κατέκτησαν οτι ήθελαν όμως δεν επεκτάθηκαν, και μετα την καταστροφή της βαλυριας
Εδώ θα διαφωνήσω. Η Βαλύρια μπορεί να ξεκίνησε από ειρηνικό λαό βοσκών, αλλά εξελίχθηκε σε μια φονική μηχανή που κατάπιε τα πάντα στο πέρασμά της όταν ανακάλυψε τους δράκους. Διέλυσε την Ghiscari Empire, τους Rhoynar, και συνέχισε την επέκτασή της στα δυτικά, όπου και έφτασε μέχρι το Ντράγκονστοουν.

Quote:απλώς η αυτοκρατορία έσβησε δεν καταστράφηκε, καθώς μικροί οίκοι μπορει έπαιζησαν αλλά όχι στρατοι.
Νομίζω ότι η Βαλύρια καταστράφηκε ολοκληρωτικά με τον Όλεθρο. Αυτό που ξέρω εγώ σίγουρα είναι ότι κάποιοι ελάχιστοι οίκοι όπως οι Ταργκ κατάφεραν να γλυτώσουν έχοντας προβλέψει το γεγονός. Τώρα για οίκους που κατάφεραν να επιζήσουν στην Βαλύρια μετά τον όλεθρο δεν γνωρίζω κάτι. Ίσως στο μέλλον μάθουμε περισσότερα. Smile

“The bleeding star bespoke the end. These are the last days, when the world shall be broken and remade. A new god shall be born from the graves and charnel pits.”
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: [Spoilers] θεωρίες συνωμοσίας - by odykal - 26-08-2014, 09:47 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 22 Guest(s)