Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] θεωρίες συνωμοσίας
(28-08-2014, 12:17 AM)Venier link Wrote:αυτά για τη Βαλύρια αναφέρονται στο 1ο βιβλίο;
μέχρι στιγμής δε θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι τέτοιο κ γενικά πολλά μάλλον τα έχω προσπεράσει στο ντούκου...
επίσης θέλω να ρωτήσω στα βιβλία πότε εμφανίζονται όλα αυτά περί Άζορ Αχάι... μέχρι τώρα μόνο την ιστορία της Γριάς Παραμάνας έχω διαβάσει για τον Τελευταίο Ήρωα που χάθηκε στο χιόνι... ούτε για τον Πρίγκιπα της Υπόσχεσης έχω διαβάσει κάτι. Υπάρχουν στα βιβλία αυτά ή αναφέρονται στα άλλα βιβλία του Μάρτιν πχ το Ντανγκ&Εγκ;

Υπάρχουν όλα στο Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου, αλλά εφόσον είσαι μόλις στο πρώτο βιβλίο, δε χρειάζεται να βιάζεσαι, θα τα διαβάσεις σε επόμενα βιβλία. Στο πρώτο αυτό που κυρίως ενδιαφέρει από άποψη θεωριών, είναι το R+L=J. Στα κεφάλαια του Νεντ δίνονται πολλά στοιχεία που στοιχειοθετούν αυτή τη θεωρία.
Για τη Βαλύρια αναφέρονται πολλές φορές, είτε όταν μιλάει για τους Σιδερογέννητους αργότερα, είτε όταν δείχνει τον Τύριον που ταξιδεύει κάπου κατά κει κι ίσως και σε άλλα σημεία που τώρα δεν τα θυμάμαι.

Υ.Γ. Επειδή διάβασα στις εξομολογήσεις ότι πας σιγά σιγά με το βιβλίο επειδή έχεις δει τη σειρά και τα γεγονότα τα γνωρίζεις, απλά θα ήθελα επί τη ευκαιρία να σε ενημερώσω κι ας είμαστε οφ τόπικ ότι το πρώτο βιβλίο είναι το μοναδικό το οποίο η τηλεοπτική σειρά ακολούθησε αρκετά ευλαβικά και γι' αυτό ίσως να σου φαίνεται κάπως "βαρετό". Από το δεύτερο και μετά θα βρίσκεις στα βιβλία συνέχεια διαφορές με τη σειρά και πολύ συχνά μεγάλες και πολύ ενδιαφέρουσες (Οίκος των Αθανάτων για παράδειγμα με τα οράματα της Ντάνυ και τελείως διαφορετική προσέγγιση).  Smile
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: [Spoilers] θεωρίες συνωμοσίας - by nirne - 28-08-2014, 08:37 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 20 Guest(s)