28-01-2015, 05:11 AM
χμμ.απλα ειχα τις αμφιβολιες μου για το ποιος ειναι ο καλοσυνατος γερος.στην αρχη ημουν σιγουρος οτι ειναι ο Συριο αλλα μετα διαβασα μια θεωρια για Συριο Τζακεν και με μπερδεψε πολυ.σε ευχαριστω παντως για τη επισημανση.επισης ξερουμε τι γινεται με την Αριαν????κατι ακουστηκε οτι θα κοπει και εχω ξενερωσει αφανταστα.απο τη μια καταλαβαινω οτι οι σκηνοθετες τις σειρας δεν θελουν να γεμισουν τη σειρα με καινουργιους χαρακτηρες για να μην μπερδευτει ο κοσμος που δεν εχει διαβασει τα βιβλια.απο την αλλη ομως αφηνουν απ'εξω μια διαφορετικη κουλτουρα κυριως στο θεμα της διαδοχης(στο ντορν αν το πρωτοτοκο παιδι ειναι γυναικα αυτη θα ειναι και ο διαδοχος)ενω στα υπολοιπα βασιλεια δεν ισχυει κατι τετοιο.
Συγνωμη παιδια αν σποιλαρω απλα ειμαι καινουργιος στο site και δεν ξερω πως να χρησιμοποιω την εφαρμογη του σποιλερ που κρυβει λεξεις.ευχαριστω πολυ και ευχομαι ο απριλης να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται
Συγνωμη παιδια αν σποιλαρω απλα ειμαι καινουργιος στο site και δεν ξερω πως να χρησιμοποιω την εφαρμογη του σποιλερ που κρυβει λεξεις.ευχαριστω πολυ και ευχομαι ο απριλης να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται
Soon comes the cold,and the night that never ends...