Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPOILERS - Φήμες για τον 5ο κυκλο
(31-01-2015, 03:30 PM)odykal link Wrote: [quote author=Quentyn Martell link=topic=10400.msg13660#msg13660 date=1422673461]
[quote author=odykal link=topic=10400.msg13657#msg13657 date=1422647865]
[quote author=Σιέρα link=topic=10400.msg13647#msg13647 date=1422526341]
[quote author=Quentyn Martell link=topic=10400.msg13646#msg13646 date=1422500954]
Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια nirne.K γω μολις διαβασα οτι ο τρυσταν θα ειναι ο διαδοχος του ντορν και μαλλον θα κοψουν και τους 2.. Sad (το τελευταιο pov του Κουεντυν στο χορο των δρακων με εκανε να τον αγαπησω πολυ σαν χαρακτηρα εξου και το ονομα μου στο forum).Απο την αλλη ηθελα πολυ να δω τον Βικταριον στη σειρα  αλλα κατι ακουστηκε οτι μπορει να εμφανιστει στην 6η σεζον.
Show Content

Όχι...οι βασικοί που θα εμφανιστούν είναι οι Μαρτέλ.
Επίσης θα υπάρχουν αρκετοί δεύτεροι ρόλοι αλλά όχι αυτός που ανέφερες.
[/quote]

Γιατί να κόψουν τον Μάντερλυ;;;;;
Ο τύπος είχε τρομερή φάση .... Sad Sad Sad Sad
Έχει πετάξει και μερικές τρομερές ατάκες στα βιβλία.

Από την απουσία του πάντως οριστικοποιείται και η παρουσία του Davos στο Τείχος. Κρίμα, πάντως, ήθελα πολύ να δω την όλη πλοκή στο White Harbor....
[/quote]
και γω φιλε μου odykal μαρεσει πολυ σαν χαρακτηρας ο manderly,κυριως για αυτο που ειπες οτι πεταει τρελες ατακες στα βιβλια αλλα και για το σκηνικο που κανει στους μπολτονς κ τους φρευ στο γαμο τις τζευν(αν ισχυει η θεωρια για τις frey pies).πιστευω να το ξανασκεφτουν οι σκηνοθετες και να μην κοψουν και τον αρχοτα του white harbor..
[/quote]

Αυτό ακριβώς με τις ατάκες και το σκηνικό με τους Μπόλτον και τους Φρέυ ήταν το κάτι άλλο!!!
Δύσκολο πάντως  να τον βάλλουν στη σειρά όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Εδώ έκοψαν την Αριάν, σε αυτόν θα κολλήσουν... Sad Sad Sad
[/quote]\
εμενα παντως μου φαινεται παραλογο που κοβουν την αριαν κ δινουν τοσο χρονο συμμετοχης στον τρυσταν.κατα τη γνωμη μου θα μπορουσαν να μοιρασουν το χρονο για δυο χαρακτηρες οχι για εναν..και εκτος αυτου τον κανουν και διαδοχο του ντορν.αν θυμαστε καθολου απο 1ο κ 2ο κυκλο,τοτε που δεν ηξερε τη σειρα τοσο πολυ κοσμος,εκαναν οτι ακριβως ελεγε το βιβλιο και εκοβαν ελαχιστους χαρακτηρες.τωρα που εγινε απο τις πιο επιτυχιμενες σειρες βαζουν δικα τους πραγματα και πολλες σαλτσες.απλα παιδια το γυμνο πουλαει πολυ και επισης δεν υπαρχει καθολου ο ρομαντισμος του βιβλιου(εκτος απο τον Τζον κ την Υγκρτ),αλλα αρκετο ωμο σεξ.
Soon comes the cold,and the night that never ends...
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: Απ: Απ: Απ: Απ: SPOILERS - Φήμες για τον 5ο κυκλο - by Quentyn Martell - 31-01-2015, 07:34 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)