Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ο Ντανκ, η Ιπποσύνη και ο Σερ Μέιναρντ Πλαμ
1) Νομίζω ότι πάνω κάτω υπονοείται ότι ο Άρλαν δεν τον είχε χρίσει ιππότη. Εκτός από τα περιστατικά που αναφέρεις, υπάρχει και ένα ακόμη που νομίζω ξεκαθαρίζει αρκετά την κατάσταση. Είναι στην αρχή του Περιπλανώμενου Ιππότη.

Quote:I could find another Hedge Knight in need of a squire to tend his animals and clean his mail, or I could go to some city -- to Lannisport or King's Landing -- and join the City Watch. Or ...

Και αμέσως μετά αρχίζει να σκέφτεται για να συμμετάσχει στο τουρνουά του Asford. Για ποιο λόγο να θέλει να γίνει squire αν είναι ο ίδιος ιππότης?

2)Για να πω την αλήθεια όταν διάβασα το βιβλίο για πρώτη φορά δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι το Ματωμένο Κοράκι είχε πάρει τη μορφή του Πλαμ. Αλλά πριν από κάποιο καιρό έπεσα κατά τύχη πάνω σε ένα thread του αγγλικού φόρουμ όπου συζητούσαν ακριβώς αυτό το θέμα. Περιττό να πω ότι πείστηκα αμέσως ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.
“The bleeding star bespoke the end. These are the last days, when the world shall be broken and remade. A new god shall be born from the graves and charnel pits.”
Reply

Messages In This Thread
Απ: Ο Ντανκ, η Ιπποσύνη και ο Σερ Μέιναρντ Πλαμ - by odykal - 13-02-2015, 07:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)