Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Σπόιλερς]- Επεισόδιο 1ο - The Wars to Come
Η οπτική σου στα περισσότερα σημεία είναι κοντά στη δική μου, οπότε θα πω απλά που το βλέπω διαφορετικά  Tongue

(13-04-2015, 10:04 PM)nirne link Wrote:- Ο Βάρυς αποκαλύπτει με άνεση τα κίνητρά του στον Τύριον, κίνητρα τα οποία είναι απλοϊκά και γεμάτα αλτρουισμό. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουν να πιστέψουμε ότι ο επί τόσα πολλά χρόνια Άρχοντας των Ψιθυριστών έχει ως μοναδικό του σκοπό το καλό του βασιλείου ή το καλό των καταπιεζομένων μαζών. Και βέβαια μας λένε ότι εξ’ αρχής ήταν υποστηρικτής της Ντάνυ; Χμ, εγώ άλλα θυμάμαι στις πρώτες σεζόν. Μάλλον ξέμειναν από ιδέες οι παραγωγοί μας.
Εδώ δε σε πιάνω. Νομίζω ότι απο την αρχή ως τώρα ο Βάρυς πραγματικά δρούσε για το καλό του Βασιλείου (ή έστω μας λέει ο ίδιος ότι έκανε..). Με λίγα λόγια προσπαθούσε να στηρίξει τον Ρόμπερτ με τον Νεντ για όσο θα αντέχανε, μιας και δεν ήταν άσχημο δίδυμο στην εξουσία και παράλληλα ετοίμαζε και την Ντάνυ για το μέλλον. Δε κατάλαβα τι σε ξενίζει στο όλο θέμα!

(13-04-2015, 10:04 PM)nirne link Wrote:- Ο Λόρας. Έλεος, δηλαδή. Δεν είναι ανάγκη να μας τον δείχνουν κάθε φορά στο κρεβάτι με άντρα τον άνθρωπο για να συγκρατήσουμε ότι είναι γκέι. Το ξέρουμε. Μας το θυμίζουν σε κάθε σεζόν συχνά πυκνά. Δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε, υποσχόμαστε. Θα το θυμόμαστε όταν θα έρθει η ώρα. Ο Λόρας έχει και προσωπικότητα και χαρακτήρα εκτός από λίμπιντο, D&D.
Και εγώ δε καταλαβαίνω γιατί το τονίζουν τόσο, ίσως παίξει κάποιο ρόλο τώρα που το λες(Wink. Πάντως απόσους φίλους μου δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία, κανένας δε τον θυμόταν ούτε τις προτιμίσεις του  Tongue.

(13-04-2015, 10:04 PM)nirne link Wrote:- Η σχέση που πάει να διαφανεί ανάμεσα σε Τζον και Μελισάντρα. Για κάποιο λόγο έτσι όπως τους έστησαν, με ξενέρωσε εντελώς. Ελπίζω να μην υπάρξει σχέση...
Ε δε νομίζω... Το ξέρουμε ότι η Μελ ειναι γενικά λάγνα αλλα ο Τζον εδώ άφησε κοτζαμαν Επίθετο Σταρκ+Winterfel πακέτο για να μη πατήσει τον όρκο του, θα τον πατήσει για τη θερμοφόρα..; Δύσκολα (αν και αυτή το βλέπω να κωλοτρίβεται και στα επόμενα..)!

(13-04-2015, 10:04 PM)nirne link Wrote:- Τέλος, η Ντάνυ κατεβαίνει στους δράκους της και τους βρίσκει να έχουν γίνει άγρια θεριά. Υπονοείται φυσικά ότι δεν τους επισκεπτόταν καθόλου όλο αυτόν τον καιρό… Sad
Out of sight, out of mind για τη Danny... Sad
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Σπόιλερς]- Επεισόδιο 1ο - The Wars to Come - by atropos - 14-04-2015, 06:51 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)