Quote:Νομίζω ότι απο την αρχή ως τώρα ο Βάρυς πραγματικά δρούσε για το καλό του Βασιλείου (ή έστω μας λέει ο ίδιος ότι έκανε..). Με λίγα λόγια προσπαθούσε να στηρίξει τον Ρόμπερτ με τον Νεντ για όσο θα αντέχανε,
Στα βιβλία γνωρίζουμε ότι ο Βάρυς (άσχετα από το τι έλεγε) υποστήριζε τον Αίγκον και προσπαθούσε να κρατήσει σταθερό το βασίλειο, όχι επειδή ο Ρόμπερτ και ο Νεντ ήταν καλό δίδυμο για την εξουσία (άλλωστε ο Νεντ κράτησε στην εξουσία μόνο ένα χρόνο, ο Βάρυς ήταν χρόνια εκεί ΚΑΙ μας λέει στη σειρά ότι υποστήριζε την Ντάνυ επειδή ο Ρόμπερτ ήταν καταστροφή), αλλά επειδή ο Αίγκον ήταν μικρός ακόμη και δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ντάνυ δόθηκε στους Ντοθράκι από τον Ιλλύριο και ο Βάρυς στο Μικρό Συμβούλιο του Ρόμπερτ συμβούλεψε υπέρ της δολοφονίας της. Με λίγα λόγια αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι τα κίνητρα του στα βιβλία (ό, τι κι αν λέει) είναι πιο περίπλοκα και τα καλύπτει μυστήριο. Υποψιάζομαι ότι στη σειρά τα κίνητρά του είναι αυτά που λέει ότι είναι και αυτό μου φαίνεται λιγάκι αφελές για έναν άνθρωπο της θέσης του. Άλλωστε, τόσο "άσπρος" χαρακτήρας, ούτε ο Νεντ δεν ήταν. Νομίζω ότι δεν ταιριάζει στον Μάρτιν κάτι τέτοιο.
Quote:Ε δε νομίζω... Το ξέρουμε ότι η Μελ ειναι γενικά λάγνα αλλα ο Τζον εδώ άφησε κοτζαμαν Επίθετο Σταρκ+Winterfel πακέτο για να μη πατήσει τον όρκο του, θα τον πατήσει για τη θερμοφόρα..;
Το ελπίζω, ειλικρινά.
Quote:Out of sight, out of mind για τη Danny...
Αν θυμάμαι καλά, στα βιβλία η Ντάνυ επισκεπτόταν τους δράκους της, γι' αυτό το ανέφερα.