Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Σπόιλερς]- Επεισόδιο 2ο - The House of Black and White
Είμαι πάντα καλοπροαίρετος απέναντι σε σειρές που το αξίζουν και ειδικά απέναντι σ'αυτή. Μονο το special επεισόδιο αυτης της σαιζον να δει κάποιος και θα καταλάβει το ΑΠΕΙΡΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ εγχείρημα του να στήσεις και να δημιουργήσεις μια τόσο καλή παραγωγή.

Οπότε κατα τη γνώμη μου και σύμφωνα με όσα έχουμε δει ως τώρα, ακόμη και τις φορές που μας φαίνεται μια ιστορία ψιλοάσχετη, αυτή παίζει το ρόλο της (πχ ο Λόρας, ο Λάνσελ, κλπ). Έτσι πιστεύω και για την ιστορία της Μπριεν με τον Ποντ, που εκ του παρρόντος δείχνει ψιλοανούσια, αλλά αν γίνουν τα πράγματα όπως τα φαντάζομαι, θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο.

Έτσι και η γενική ιστορία δείχνει να εκτροχιάζεται και να παρεκκλίνει πολύ απο τα βιβλία.
* Κάποιες φορές κόβονται σημεία για λόγους εξοικονόμησης χρόνου (πχ κόπηκε η Οδύσσεια Τύριον, η Τζειμιάδα προς τους Τάλυ και το απόλυτο τίποτα της Σάνσα για 1 ολοκληρο βιβλίο..).
* Κάποιες φορές αλλάζει η ιστορία εντελώς (πχ Σάνσα να φεύγει απο το Eyrie και Τζέιμι να κατηφορίζει).
Πάντως προσωπικά πιστεύω πως τελικά -παρότι θα αλλάξει ο τρόπος- οι ιστορίες θα έχουν κοινό αποτέλεσμα μεταξύ βιβλίων και σειράς. Δηλαδή μπορεί να πάρουν διαφορετικά μονοπάτια, αλλα στο τέλος θα συναντηθούν.

Μπορεί να μην ειναι το ίδιο και φυσικά το "ταξίδι" να μετράει περισσότερο, αλλά τουλάχιστον έχω την αίσθηση ότι θα δούμε ένα πιο τηλεοπτικά θελκτικό αποτέλεσμα, χωρίς να χάνουμε εντελώς την επαφή με την αληθινή ιστορία των βιβλίων.

Έτσι το βλέπω εγώ  Wink
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Σπόιλερς]- Επεισόδιο 2ο - The House of Black and White - by atropos - 15-04-2015, 09:18 AM
Απ:"The House of Black and White - by sunspear - 20-04-2015, 01:44 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)