Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Χωρίς σπόιλερς] - Eπεισόδιο 1o - The Wars to Come
Καλή σεζόν!!!

Πραγματικά πολλές οι σκηνές στο πρώτο επεισόδιο. Τόσες πολλές που έμοιαζε λίγο με επεισόδιο σαπουνόπερας σε κάτι φάσεις. Ελπίζω να μην είναι έτσι και τα υπόλοιπα επεισόδια. Φαντάζομαι ότι ήταν αναγκαίο στο πρώτο επεισόδιο για να κατατοπιστούμε.

Παρόλα αυτά δεν χώρεσε πουθενά η Άρυα. Μας την φυλάει για μετά...

Μπράβο στον Τζον για το άριστο σημάδι του! Εγώ στη θέση του Μανς θα γονάτιζα. Δεν μου φάνηκε άσχημη η πρόταση του Στάνις. Άλλωστε ποιος ήταν ο σκοπός των "Αγρίων"; Να περάσουν το τείχος και να καταλάβουν το Kings Landing ή έστω τον Βορρά; Δεν νομίζω... Το deal του Στάνις τους έβαζε στο παιχνίδι και πρωτίστως τους έσωζε από την απομόνωση. Παράλληλα βέβαια θα τους εκμεταλλευόταν λιγάκι... Έτσι είναι αυτά.

Που πα' ρε καραμήτρο χωρίς τους δράκους σου;;; Έχει ένα δίκιο ο Ντάαριο, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος για το κορίτσι μας. Τι να κάνει κι αυτό... Ορφανό από κούνιας, παλεύει μόνο του να καταφέρει κάτι σ' αυτή τη ζωή... να γίνει βασίλισσα.

Τέλος αν κάποιος γνώστης μπορεί να μας εξηγήσει τι είναι αυτοί οι Λάκοι μονομαχίας που λένε στη Ντάνυ να επιτρέψει τη λειτουργία τους χωρίς να σποϊλάρει, θα το εκτιμούσαμε εμείς οι δυσλεκτικοί που δεν μπορούμε να διαβάσουμε τα βιβλία (είναι κι αυτά τεράστια..). 
Hold the door!
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Χωρίς σπόιλερς] - Eπεισόδιο 1o - The Wars to Come - by chrmarl - 15-04-2015, 09:46 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)