Quote:"Ο Ίουαν Ρίον (συγχωρήστε με αν δεν γράφω σωστά την προφορά του ονόματός του), που υποδύεται τον Ράμσεϊ, λέει ότι υπάρχει μία σκηνή στην πέμπτη σεζόν όπου κάνει κάτι ακόμη χειρότερο απ' όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.
Αυτή η σκηνή φαίνεται να περιλαμβάνει και τον Θήον, μας τσιγκλάει ο Άλλεν: "Συμβαίνει κάτι στα μέσα αυτής της σεζόν που πρόκειται πραγματικά να ξεσηκώσει τεράστια κύματα, και οι άνθρωποι δεν πρόκειται να χαρούν γι' αυτό. Είναι δύσκολο να το παρακολουθήσεις. Ήμουν μάρτυρας αυτού του γεγονότος, και είναι τρελό, κατά κάποιον τρόπο απεικονίζει το πόσο χάλια είναι η κατάσταση όλων μέσα από τις δικές μου αντιδράσεις σ' αυτό που συμβαίνει. Προετοιμαστείτε." Πηγή: zap2it
Σ' αυτό το σημείο και οι δυο ηθοποιοί μοιάζει να εννοούν ότι το ίδιο το γεγονός ως γεγονός είναι εξτρίμ κι ότι πρόκειται να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Παρακάτω, λένε ότι θα παρίσταται στο γεγονός και ένας κύριος χαρακτήρας τον οποίο δεν κατονομάζουν. Πρόκειται σίγουρα για την Σάνσα, κατά τη γνώμη μου, αλλά το σε ποια ηρωίδα θα συμβεί το αποτρόπαιο, το αν θα συμβεί στην ίδια τη Σάνσα ή στη Μυράντα, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Αν όμως η Σάνσα στα επόμενα βιβλία παίζει κάποιο σημαντκό ρόλο, δεν νομίζω πως θα την κακοποιήσουν άγρια στη σειρά. Η Μυράντα θα ήταν μια καλή λύση για τους παραγωγούς προκειμένου να δείξουν βία χωρίς να καταστρέψουν μια πρωταγωνίστρια που η ιστορία της είναι άλλη έτσι κι αλλιώς. Από την άλλη, μπορεί να κάνω και λάθος, δεν αποκλείω τίποτα.
[Δεν είναι ανάγκη να κρύβουμε τα σπόιλερ σ' αυτό το θρεντ. Μπερδεύτηκα και τα έκρυψα κι εγώ χθες, αλλά εφόσον το θρεντ τα επιτρέπει, μπορείτε να τα αποκαλύψετε όλοι.]