Poll: Young Griff; αληθινός ή ψεύτικος Aegon?
You do not have permission to vote in this poll.
Αληθινός
11.11%
1 11.11%
Ψεύτικος
88.89%
8 88.89%
Total 9 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Young Griff; αληθινός ή ψεύτικος Aegon?
Για το : "το γνωρίζει ο ίδιος ο Μάρτιν; " εννοώ ότι μπορεί η ιστορία να είναι ένα συγγραφικό τρικ ώστε, "εάν φυσά ευνοϊκός άνεμος" ( δεν ξέρω-έψαξα αν όταν έγραφε την ιστορία είχε ξεκινήσει η τηλεοπτική σειρά ) , να έχουμε μια καινούρια τροπή στην ιστορία. Ή όταν έγραφε την ιστορία, να μην ήξερε κι ο ίδιος , δηλ. να μην είχε καταλήξει, αν ήταν ο απόγονος ή όχι (δεν το θεωρώ παράλογο αυτό). Αν "δεν" τότε είναι πιπέρι στην ιστορία, αν ναι, τότε μπορεί να υπάρχει δράμα...
Αν το παρακάμψουμε αυτό  (με τον Μάρτιν) και πούμε το "follow your heart" , πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα ήθελαν να είναι ψεύτικος (ελέω Τζον και Νταϊνέρις - κι ίσως γι' αυτό δεν εμφανίζεται στη σειρά, προς το παρόν,  και μου έκανε αυτό ιδιαίτερη εντύπωση και μάλιστα κακή γιατί τη θεωρώ, είτε είναι αληθινός είτε όχι, σοβαρή ιστορία από πλευρά πλοκής κι όχι μια απλή παρένθεση που μπορεί να παραλειφθεί πχ  ο Τζέιμι στις ποτάμιες περιοχές και τη μεγάλη του συμβολή εκεί, που κατά τη γνώμη μου φαίνονται τα ιδιαίτερα χαρίσματα του [ σ' αυτό δίνω ένα μεγάλο μείον στην τηλεοπτική σειρά] ) .
Απ' την άλλη πλευρά (αν ήξερε ο Μάρτιν) γιατί τον έβαλε στην ιστορία; ! τόσες και τόσες πλοκές και πλεκτάνες υπάρχουν ...  γιατί ακόμη μια που αφορά άμεσα την ίδια τη βασιλεία;
Μ' αυτό το σκεπτικό θα έλεγα ότι είναι αληθινός.
Θα έλεγα ψεύτικος, αν είμαι πιο πολύ follower της τηλεοπτικής σειράς.
Οπότε ή θα ρίξω δυο διαφορετικές ψήφους ή καμία ή ...    άντε ψεύτικος !
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Young Griff; αληθινός ή ψεύτικος Aegon? - by SANDOR CLEGANE - 11-05-2015, 02:36 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)