Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Σπόιλερς]- Επεισόδιο 6ο - Unbowed, Unbent, Unbroken
Μάλλον θα σας το χαλάσω εγώ αλλα δεν απογοητεύτηκα απο το επεισόδιο. Δεν ήταν το καλύτερο αλλά ούτε και το θεωρώ ότι χειρότερο έχω δει.

Βλέπω πάντα τα επεισόδια με γνόμωνα αυτό που είπε ο Μάρτιν:
Quote:And yes, more and more, they differ. Two roads diverging in the dark of the woods, I suppose... but all of us are still intending that at the end we will arrive at the same place.

Το μονο που πραγματικά δεν μου άρεσε ήταν η χαζομάχη στους υδάτινους κήπους.

Όλα τα υπόλοιπα μπορεί να ήταν άβολα ή βαρετά ή άσχημα για κάποιους αλλα θεωρώ ότι η πλοκή προσώρησε σημαντικά και σε κάποια σημεία συνέκλινε περισσότερο προς τα βιβλία.

Για παράδειγμα όσα είδαμε για την Άρυα ήταν πολύ κοντά σε όσα γίνονται στα βιβλία.
Ο Τύριον με τον Τζόρα που πιάνονται σκλάβοι, επίσης μας τους φέρνει πιο κοντά στο μονοπάτι των βιβλίων.
Ακόμη και η προ-δίκη που γίνεται και πιάνεται και η Βασίλισσα ταιριάζει ως πλοκή (όχι ως εκτέλεση της πλοκής).

Θα πω ότι η σκηνή του γάμου μου άρεσε πάρα πολύ, όπως επίσης και η ερμηνεία της Sophie Turner σε όλο το επεισόδιο και ειδικά πριν πει το "I do".. Δεν της το'χα και με εξέπληξε θετικότατα.

Τώρα λίγα πράγματα για όσα εκνεύρισαν τους περισσότερους:
* Ο Ιπποκόμος ειναι απλός μάρτυρας και η δίκη δεν έγινε ακόμα. Προφανώς και μονο με αυτό το βλάκα δε θα καταδικαστούν, αλλα η Σέρσει τον έβαλε για να τους ταρακουνήσει ακόμη περισσότερο. Ο καιρός που θα της γυρίσει boomerang γαρ εγγυς...
* Η ιστορία της Σάνσα και το γιατί μας ήρθε στο Winterfel ειναι ίσως η πιο μακρυνή σε σχέση με τα βιβλία, οπότε προσωπικά θα περιμένω να ολοκληρωθεί για να την κρίνω στην τηλεοπτική της μεταφορά. Για το ότι δεν αντέδρασε πάντως που αναρρωτιούνται διάφοροι, δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε ναχε κάνει (χωρις να χάσει στρώματα δέρματος). Ή μήπως κάποιος περίμενε να της κάνει λιγότερα ο Ράμσει την 1η νύχτα; Περίμενε κανεις λουλούδια και σοκολάτες; Ο Θίον στη γωνία ήταν το λιγότερο κατ εμε.. πάλι καλα είπα.
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Σπόιλερς]- Επεισόδιο 6ο - Unbowed, Unbent, Unbroken - by atropos - 19-05-2015, 08:54 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)