Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Σπόιλερς]- Επεισόδιο 6ο - Unbowed, Unbent, Unbroken
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περιμένω τα τελευταία επεισόδια με περισσότερη ανυπομονησία. Όχι επειδή θα έχει πιο "αισιόδοξα" πράγματα, γιατί από τη μια βλέπουμε Game of Thrones κι όχι το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι για να έχω αυταπάτες, κι από την άλλη με περιμένει η χειρότερη σκηνή των βιβλίων (βλέπε Τζον Σνόου!). Όμως, όπως και να το κάνουμε, όσο πλησιάζουμε στο τέλος, τόσο θα πάψουν τα... αεροπλανικά τους οι D&D και θα έχουμε major γεγονότα που τα περιμένουμε όλοι πολύ πιστεύω. Stannis is coming, ποια είναι η μάνα σου, Τζον Σνόου, ο... Περίπατος της Σέρσεϊ, και οι Ειδοί του Μαρτίου. Το τι θα απογίνει με τον άμοιρο τον Λόρας έτσι όπως τον έμπλεξαν, το φαντάζομαι. Θα πάει το παλικάρι σαν το σκυλί στο αμπέλι και πάλι θα χαλαστώ!!! Αλλά τουλάχιστον θα έχουμε πολλά και μεγάλα γεγονότα από τα βιβλία. Κι αυτό είναι κάτι που αξίζει να το περιμένεις!  Wink

edit:
@atropos, με πέθανες μ' αυτό το Jorion. Μια ώρα προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς!!!!  ;D Είμαι αργή μερικές φορές, το παραδέχομαι!!!!  Tongue

Και τώρα που το λες, ναι. Έχουμε να περιμένουμε και Τύριον-Ντάνυ και... βόλτα με το δράκο!!!!!!!!
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Σπόιλερς]- Επεισόδιο 6ο - Unbowed, Unbent, Unbroken - by nirne - 20-05-2015, 07:19 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 33 Guest(s)