Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Σπόιλερς] - Επεισόδιο 7ο - The Gift
(25-05-2015, 12:17 PM)elefantas link Wrote:...Εχω την εντυπωση οτι η Μελ θα φυγει απο το γουιντερφελ και θα γυρισει πισω στο μαυρο καστρο...Δεν βλεπω να βοηθαει για πολυ ακομα τον Σταννις..Τον ειδα καθετο οταν του ειπε η Μελ για την Σηρρην...και την εδιωξε...

Solid insight my lord! Bravo!

(25-05-2015, 01:42 PM)nirne link Wrote:...-Μας έπρηξαν με τα κοντινά του Όλλι. Εντάξει, το εμπεδώσαμε ότι αυτός θα κάνει τη βρώμικη δουλειά, όχι άλλο κάρβουνο, D&D!...

Πραγματικά, αυτο δε καταλαβαίνω γιατί θέλουν να το δώσουν τόσο μασημένο. Όλη η μαγεία της συγκεκριμένης κατάστασης είναι το ότι ειναι αναπάντεχη. ΟΚ, έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι δεν ειναι όλα ρόδινα, αλλα ποτέ δε το φέρνεις μπροστά, διαβάζοντας ποτέ δεν μου έγινε πιθανότητα, ως που έγινε... (ακριβώς όπως και στον κόκκινο γάμο  Sad ). Το βλέμα του μικρού ΣΕ ΚΑΘΕ επεισόδιο, ειναι far too much.

(25-05-2015, 02:05 PM)nirne link Wrote:1) Εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε τον Λάνσελ, αν και έτσι όπως το κάνανε δεν ξέρω τι παίχτηκε.
2)Το δεύτερο. Πήγε στον πύργο να ανάψει το κερί και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ τον βρήκε εκεί και έκλ@σε μέντες.
Τον Λάνσελ κατάλαβα ότι εννοούσε απλά ίσως σε μπέρδεψε το ότι οι σκηνές ήταν πολύ κοντά και δε σου έδωσαν την αίσθηση ότι πέρασε χρόνος ανάμεσα. Όπως το κατάλαβα εγώ το σκηνικό γενικά, ο Λάνσελ πρέπει να τα είχε πει όλα στο παρελθόν εκτός απο το όνομα της Σέρσει και με την πληροφορία του Μικροδάχτυλου στην Ολένα και ένα σπρωξιματάκι, τα ξέρασε όλα και ξαλάφρωσε.. Ή όπως είπες, μιλάει για τον Όλυβαρ, τον οποίο θα της έχει αμπαλάρει της Ολένα σε ταπεράκια. Θα φανεί!
Πάνω που έλεγα πάντως πριν αυτο το επεισόδιο ότι έχω τον Μικροδάχτυλο στην κορυφή της λίστας θανάτου μου, έκανε και ένα καλο ο μπαγάσας! Για τον ίδιο φυσικά, but still.. Chaos is a ladder.

2) Το πρώτο κατάλαβα εγώ, γιατί το 2ο;; Σιγά μην ειχε στήσει ολόκληρη γραφειάρα ο Ράμσει στον απομονωμένο πύργο, με τη μια σ'αυτόν πήγε ο σιχαμένος Ρηκ... Ironborn, my ass. Θιον δε ξέρω τι θα κάνεις να εξηλεωθείς στο μέλλον, αλλα βασικά ότι και αν κάνεις λίγο θα είναι.

Κατ' εμε, μου άρεσε πολύ η αλλαγή στο παίξιμο της Σάνσα. Κοπελίτσα την αφήσαμε στο προηγούμενο ειπεισόδιο, γυναίκα την ξαναβρήκαμε τώρα. Το πρόσωπο της έχασε την αθωότητα του μετά απο αυτά που έζησε  :-\ . Και όσο για τις εξυπνάδες που πετάει στον Ράμσει, εμένα μου αρέσουν γιατί βλέπω λίγη απο την αδελφή της μέσα της  Wink.

Η σκηνή στο Ντορν φαντάζομαι ότι φάνηκε 100% διαφορετική στους άνδρες απ'ότι στις γυναίκες  ;D . Μάλλον και οι άνδρες θεατές είχαν μια έκφραση σαν του Μπρον και οι γυναίκες σαν των αδερφών της..

Μαχαιριά στην καρδιά του Τζέιμι απο την κόρη του να ακούει ότι δεν την ξέρει :<.

Το ενδιαφέρον στη Μηρην κορυφώνεται επιτέλους! Είχε να δει ενδιαφέρον-ενδιαφέρον η Ντάνυ απο το Νρακάρυς...
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Σπόιλερς] - Επεισόδιο 7ο - The Gift - by atropos - 26-05-2015, 08:35 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 35 Guest(s)