(25-05-2015, 04:17 PM)Σιέρα link Wrote:Ο Άλλισερ έμεινε πιστός στον Αίρυς μέχρι το τέλος και πολέμησε γενναία. Ο Τάηγουην του έδωσε να επιλέξει ανάμεσα στην κρεμάλα και την φρουρά οπότε πήγε φρουρά αλλά έχει λόγο να μισεί Σταρκ και Λάννιστερ.Στο πρώτο βιβλίο μισεί εξίσου Τύριον και Τζον κυρίως λόγω της καταγωγής τους.
Μπας και ο Τζον μάθει για την Σάνσα από την Μπριεν?
Επίσης, μάλλον μόνο εγώ το νομίζω, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Τζέιμυ θα πάει στον Βορρά.
όσο για το Ροζ γράμμα, θεωρώ ότι το έγραψε ο Ραμσυ και μπορεί να μην το δούμε καθόλου.
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τις προβλέψεις αυτές. Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας όταν σχολιάζουμε τα περί τηλεοπτικής μεταφοράς ότι τώρα που οι σεναριογράφοι βρίσκονται τόσο κοντά στο τέλος, δεν έχουν και πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για τυχαίες αναφορές σε κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.
Γι αυτό και πιστεύω ότι τελικά η Sansa θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το Jon. Αλλιώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναφερθεί ο Ramsay στο πρόσωπο του Jon, και βέβαια η κάμερα δεν εστίασε τυχαία στην αντίδραση της Sansa τη στιγμή αυτή. Η Sansa αναπολεί το Jon και στο τέταρτο βιβλίο γιατί πιστεύει ότι είναι ο μόνος αδελφός που έχει τώρα πια.
Επίσης, κι εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Jaime θα πάει κάποια στιγμή στο Βορρά, ειδικά μάλιστα αν λάβουμε υπόψη την απερίφραστη δήλωση του Roose στο πέμπτο επεισόδιο ότι οι Lannister δεν έχουν στείλει ποτέ το στρατό τους τόσο βόρεια, ενώ ταυτόχρονα σχεδόν και ο Littlefinger πρότεινε στη Cersei να στείλει στρατό να πολεμήσει τους Bolton με επικεφαλής το Jaime.
Βασικά νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος να αμφιβάλλουμε ότι η Stoneheart έχει "κοπεί". Και νομίζω ότι προσπαθούν να ενσωματώσουν το στοιχείο της εκδίκησης στην ιστορία του Jaime με την Ellaria και τις Sand Snakes. Έτσι θα γίνει και με τη Brienne, η οποία θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στην επιθυμία της να σκοτώσει το Stannis ώστε να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Renly και στον όρκο της να προστατέψει τη Sansa. Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να βρεθεί σε ένα δίλημμα παρόμοιο με την κατάσταση της στα βιβλία...
"Most have been forgotten. Most deserve to be forgotten. The heroes will always be remembered. The best. The best and the worst. And a few who were a bit of both. Like him."