Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Σπόιλερς] - Επεισόδιο 7ο - The Gift
(26-05-2015, 08:35 AM)atropos link Wrote:[quote author=nirne link=topic=10479.msg14728#msg14728 date=1432562706]
1) Εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε τον Λάνσελ, αν και έτσι όπως το κάνανε δεν ξέρω τι παίχτηκε.
2)Το δεύτερο. Πήγε στον πύργο να ανάψει το κερί και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ τον βρήκε εκεί και έκλ@σε μέντες.

Τον Λάνσελ κατάλαβα ότι εννοούσε απλά ίσως σε μπέρδεψε το ότι οι σκηνές ήταν πολύ κοντά και δε σου έδωσαν την αίσθηση ότι πέρασε χρόνος ανάμεσα. Όπως το κατάλαβα εγώ το σκηνικό γενικά, ο Λάνσελ πρέπει να τα είχε πει όλα στο παρελθόν εκτός απο το όνομα της Σέρσει και με την πληροφορία του Μικροδάχτυλου στην Ολένα και ένα σπρωξιματάκι, τα ξέρασε όλα και ξαλάφρωσε.. Ή όπως είπες, μιλάει για τον Όλυβαρ, τον οποίο θα της έχει αμπαλάρει της Ολένα σε ταπεράκια. Θα φανεί![/quote]

Βασικά, ναι, με μπέρδεψε αρχικά ακριβώς το ότι έδειξαν στα κοντά τον Λάνσελ, αλλά όχι ως προς αυτό που λες. Πίστεψα ότι εννοούσε τον Λάνσελ, ακριβώς επειδή τον έδειξαν σχεδόν στο καπάκι. Σε δεύτερη ανάγνωση (και θέαση) πιστεύω ότι εννοούσε τον Όλυβαρ.

(26-05-2015, 08:35 AM)atropos link Wrote:2) Το πρώτο κατάλαβα εγώ, γιατί το 2ο;;...

Γιατί μάλλον είμαι αργόστροφη... Ειλικρινά, εκ πρώτης πίστεψα ότι πήγε στον εγκαταλελειμμένο πύργο και βρήκε εκεί τον Ράμσεϊ! ;D
Ή (το πιο πιθανό) έχω αρχίσει να είμαι υπερβολικά καχύποπτη με τους D&D και περιμένω την μία μούφα μετά την άλλη  Tongue

(26-05-2015, 08:35 AM)atropos link Wrote:Η σκηνή στο Ντορν φαντάζομαι ότι φάνηκε 100% διαφορετική στους άνδρες απ'ότι στις γυναίκες  ;D . Μάλλον και οι άνδρες θεατές είχαν μια έκφραση σαν του Μπρον και οι γυναίκες σαν των αδερφών της..

Πέρα από το σεξιστικό του πράγματος...
Προσωπικά, εκτός από το κουρασμένο ύφος που είχα βλέποντας αυτό το σκηνικό, πολεμούσα να καταλάβω ( και αυτό είναι που έχει σημασία τελικά) πού το πήγαινε η... στριπτιτζού. Γενικότερα πού το πήγαινε με το δηλητήριο. Αν είχε σκοπό να σκοτώσει τον Μπρον, τότε δεν υπήρχε λόγος να του δώσει το αντίδοτο. Αν δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει, τότε θα έπρεπε να του το έχει δώσει για να κερδίσει κάτι. Ποιο ήταν αυτό σύμφωνα με τη σειρά; Το να παραδεχτεί ο Μπρον ότι ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που έχει δει; Ίου!
Επίσης, πώς ήξερε πως θα τους έβαζαν σε αντικρινά κελιά και θα είχε την ευκαιρία να του δώσει το αντίδοτο; Κι αν δεν είχε σκοπό να του δώσει τον αντίδοτο αλλά να τον σκοτώσει, γιατί το έκανε τελικά; Επειδή ήταν ανασφαλής και ήθελε να ακούσει πόσο όμορφη είναι;

Καλά, δεν έχω δει πιο γελοίο/άσκοπο/χαζό σκηνικό μέχρι τώρα.

[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Σπόιλερς] - Επεισόδιο 7ο - The Gift - by nirne - 26-05-2015, 10:14 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 30 Guest(s)