Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απ: SPOILERS - Εικασίες για τον 5ο κύκλο
(26-05-2015, 09:53 AM)nirne link Wrote:Ωραία ανάλυση, karmarmi. Συμφωνώ κι εγώ σ' αυτά που λες για τη Σάνσα και τον Τζον.

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι πρόκειται να περιλάβουν το Ροζ Γράμμα στη σειρά, όχι γιατί το θεωρώ λεπτομέρεια, αλλά γιατί κόπηκαν όλα τα συμφραζόμενα, το πλαίσιο γύρω του. Η υπόθεση έγινε πολύ πιο απλή, οπότε πιθανότατα θα δοθεί πιο απλοϊκή ώθηση στο δράμα.

Για τον Τζέιμι δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα η Σέρσεϊ/ο βασιλιάς να τον στείλει στο Βορρά με το στρατό των Λάννιστερ ή τον βασιλικό στρατό. Και σίγουρα θα ήθελα να δω τον Τζέιμι στο Βορρά κατά το end game!

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά είναι αγαπημένες θεωρίες που ήθελα να υλοποιηθούν κάποια στιγμή με βάση τα βιβλία. Τουλάχιστον με χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον αρκετές ενδείξεις προς την κατεύθυνση αυτή στη σειρά.

Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που με ανησυχεί είναι ο Stannis. Στα βιβλία είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι η νίκη του κατά των Bolton θα είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο οι τηλεοπτικές εξελίξεις με κάνουν να πιστεύω ότι μια ήττα του Ramsay δε σημαίνει απόλυτα και προσωπική νίκη του Stannis. Θα χρειαστεί να θυσιάσει πολλά ο Stannis, αλλά ελπίζω ότι στο τέλος θα λάβει τα εύσημα για την όποια επιτυχία του στο θέμα αυτό. Οπωσδήποτε όμως είναι dead man walking τώρα πια.

Όσον αφορά το ροζ γράμμα, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι όντως το έχει γράψει ο Ramsay. Και για να παραθέσω μια θεωρία που κυκλοφορεί τελευταία πολυ: http://filmschoolrejects.com/features/ga...ign=buffer
"Most have been forgotten. Most deserve to be forgotten. The heroes will always be remembered. The best. The best and the worst. And a few who were a bit of both. Like him."
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: SPOILERS - Εικασίες για τον 5ο κύκλο - by karmarmi - 26-05-2015, 10:34 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 25 Guest(s)