Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι το ΠΙΟ συγκλονιστικό γεγονός στη σειρά. Πιο συγκλονιστικό από τον Κόκκινο Γάμο κατά τη γνώμη μου γιατί τον Ρομπ μπορεί να τον έδειχνε συχνά αλλά πιστεύω ότι το κοινό έχει ταυτιστεί πολύ περισσότερο με τον Τζον. Μην ξεχνάμε ότι τον βλέπει ήδη και δύο ολόκληρες σεζόν περισσότερο. Τώρα, το ότι η σειρά πραγματεύεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τζον στο Τείχος, δεν θεωρώ ότι αυτό από μόνο του αποτελεί προοικονομία για το θάνατό του στα μάτια των τηλεθεατών που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Τζον αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα (και με τους ίδιους ανθρώπους μάλιστα: Θορν/Σλυντ) από την αρχή. Δεν είναι κάτι καινούργιο ή διαφορετικό. Πιστεύω ότι ένας τηλεθεατής που δεν έχει σποϊλεριαστεί θα πάθει σοκ με τον θάνατο αυτό.
Για να είμαι όμως απόλυτα ακριβής σ' αυτό που πιστεύω για το τέλος της σεζόν, δεν νομίζω ότι αυτό θα είναι το μόνο μεγάλο γεγονός του τελευταίου επεισοδίου.
Αν θέλεις όμως, για να μην συνεχίσουμε να γεμίζουμε το θρεντ με κουτάκια σπόιλερ, μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα στο θρεντ [Σπόιλερς] - Εικασίες για τον 5ο κύκλο, όπου συζητάμε ήδη το θέμα αυτό.
Για να είμαι όμως απόλυτα ακριβής σ' αυτό που πιστεύω για το τέλος της σεζόν, δεν νομίζω ότι αυτό θα είναι το μόνο μεγάλο γεγονός του τελευταίου επεισοδίου.
Αν θέλεις όμως, για να μην συνεχίσουμε να γεμίζουμε το θρεντ με κουτάκια σπόιλερ, μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα στο θρεντ [Σπόιλερς] - Εικασίες για τον 5ο κύκλο, όπου συζητάμε ήδη το θέμα αυτό.