(28-05-2015, 06:28 PM)nirne link Wrote:Ανακοινώθηκε ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου του έκτου κύκλου.
Και το όνομα αυτού, “Mother’s Mercy” (season finale)
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "Ο Στάννις προελαύνει. Η Ντάνυ περιστοιχίζεται από αγνώστους. Η Σέρσεϊ αναζητάει συγχώρεση. Ο Τζον αμφισβητείται."
Σενάριο David Benioff & D.B. Weiss, σκηνοθεσία David Nutter.
Πηγή: http://www.westeros.org/GoT/News/Entry/F...m=facebook
Τι λέτε; Τι θα δούμε σύμφωνα με την περιγραφή αλλά και τον τίτλο;
Ενδιαφέρον. Είχε κυκλοφορήσει μια φήμη ότι το επεισόδιο αυτό θα φέρει τον τίτλο "Winter". Οπότε σίγουρα πρόκειται για μια ανατροπή.
Κατά τα λοιπά, δεν ξέρω τι να υποθέσω εκτός από το γεγονός ότι φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι το "For the Watch" θα είναι όντως σε αυτό το επεισόδιο. Όσο για το Stannis, τι να πω, όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο σίγουρη είμαι ότι Battle of Ice θα δούμε σε αυτή τη σεζόν τελικά.
Γενικά, και με συγχωρείτε αν είναι ιδέα μου, αλλά το έχουνε παράδοση τελικά να διαλέγουν τόσο προβοκατόρικους τίτλους για το τίποτα? Χρησιμοποίησαν το "Unbowed, Unbent, Unbroken" για ένα επεισόδιο που ελάχιστη σημασία είχε για τα τεκταινόμενα στο Dorne, και μάλλον ήταν περισσότερο ένα κακόγουστο αστείο σε βάρος της αγαπημένης μου Sansa, και τώρα βάζουν αυτόν, που κατά γενική ομολογία θυμίζει κάτι από Stoneheart, όπως βέβαια και το "The Children" πέρυσι. Για να μη μιλήσω για το "The Gift" που δεν είχε καν την Arya...
"Most have been forgotten. Most deserve to be forgotten. The heroes will always be remembered. The best. The best and the worst. And a few who were a bit of both. Like him."