08-02-2013, 02:30 PM
Δεν νομίζω ότι η Jeyne το έσκασε με τον Blackfish. O GRRM κατά καιρούς κάνει λαθάκια, όπως τότε που έγραφε ότι ο Renly φόραγε πράσινα ρούχα για να ταιριάζουν με τα μάτια του. Πιθανό ο GRRM να έδωσε μια διαφορετική περιγράφη, χωρίς να έχει κάτι συγκεκριμένο κατά νου. Από την άλλη, εαν επιζήσει η Jeyne και είναι έγκυος τότε έχπυμε ένα ακόμη Stark να διεκδικεί τον Βορρά. Στην εφαρμογή για τα android o GRRM είπε πως η μάνα της Jeyne της έδινε αντισυλληπτικά, άρα η κοπέλα δεν είναι έγκυος. Δεν θα ήθελα να επανεμφανιστεί η Jeyne στο προσκήνιο, κυρίως επειδή απομένουν 2 βιβλία και έχουμε αρκετούς χαρακτήρες ήδη. Από την άλλη, νομίζω πως ο Blackfish θα πάει στο Vale, επειδή έχει φίλους εκεί αλλά εμπιστεύεται και τον Littlefinger. Προτιμώ ο Blackfish νε βρει την Sansa και αν είμαι αρκετά τυχερή τον Jaime ξανά, παρά να ξεκινήσει μια νέα πλοκή. Άλλωστε ο GRRM δήλωσε ότι δεν θα υπάρχουν νέα POV.
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.