Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η επανάσταση του Robert και κατά ποσό θα μπορούσε να αποφευχθεί.
(31-05-2015, 08:59 PM)SANDOR CLEGANE link Wrote:όπως και να' χει  ήταν μια αρχή  για να γίνει  η  "ιστορία" μας  (όπως  και ο Σάουρον με τα δαχτυλίδια ή Μόργκοθ και Φέανορ  με τα σιλλμαρίλ* )
* η δημιουργία του κόσμου (στο Σιλμαρίλιον)  τι ωραία ιστορια!!!
Καλα ο Τολκιν είναι ένα επίπεδο μόνος του. Methinks ότι οι καλύτεροι ever είναι Tolkien-Lovecraft. Ο Μάρτιν το προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
(31-05-2015, 08:59 PM)SANDOR CLEGANE link Wrote:Τώρα πιο πολύ έγραψα,  για το θέμα που προέκυψε!! με τα γράμματα ...
,  κι ήθελα να γράψω εκεί  για το ίδιο θέμα  αλλά απ' την ανάποδη!  Δηλ. με άλλα λόγια  "μπράβο ,  που γράφεις με μεγάλα γράμματα, άλλο γραφικό τύπο και χρώμα,  γιατί  αυτό που γράφω τώρα εγώ, πρέπει να πλησιαζω πιο κοντά αλλά και πιο μακριά,  για να "κεντράρω"  και με κουράζουν  - και να πω την αλήθεια, σε ένα μεγάλο κείμενο (πολλές φορές) τα μάτια μου πηδάνε σειρές ...
[font=comic sans ms][color=white][size=14pt] δεν είμαι σίγουρη ότι εννοείς αυτό που νομίζω ότι εννοείς μήπως μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς?
(31-05-2015, 08:59 PM)SANDOR CLEGANE link Wrote:Είχα διαβάσει ένα άλλο θέμα , που έγραφες Jon's Spearwife - ας κάνω λίγο πλάκα χωρίς παρεξήγηση,  το αντίθετο είναι Ingrit's SpoonHusband;
[font=comic sans ms][color=white][size=14pt]“Ygritte’s" Tongue αλλά το χεις, δεν παρεξηγώ κάλε έτσι απλά!
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: Η επανάσταση του Robert και κατά ποσό θα μπορούσε να αποφευχθεί. - by jons spearwife - 02-06-2015, 10:16 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)